5G, en foreldregruppe mistillit ordførere

VITTORIO VENETO – En gruppe foreldre, etter å ha samlet rundt 600 signaturer mot den nye teknologien til 5G og fryktet installasjon av nye antenner på territoriet, bestemte seg for å levere til ordførerne i kommunene Vittorio Veneto, Conegliano, Cappella Maggiore, Colle Umberto, Cordignano, Godega di Sant’Urbano og Orsago en utenomrettslig mistillit.

«Som en gruppe,» forklarer de, «har vi vært aktive siden i fjor da vi ba de ulike ordførerne i området om å forstå, fra deres stemme, hva situasjonen var om nye installasjoner av mobile antenner med 5G-teknologi. Vi prøvde å forstå posisjonen til de ulike ordførerne, og dessverre innså vi at flertallet ikke var veldig informert om denne saken.

Etter å ha satt opp og sendt til ordførerne, med 600 signaturer, et moratorium på installasjon av antenner for 5G, bestemte foreldregruppen seg for å fortsette med en mistillit. «Bekymret for vår helse og våre barns, vendte vi oss til en advokat for å minne institusjonene om at ingen kan tvinge befolkningen til å eksperimentere med ny teknologi. Eksperimentelt har 5G allerede demonstrert – de sier – at det kan forårsake alvorlige og irreversible effekter for mennesker, insekter og økosystemet. Mistillit utenfor retten er en påminnelse om at ordførere i deres kapasitet som lokale helsemyndigheter har et ansvar for å arbeide og arbeide for å forhindre installasjon, selv eksperimentelt, av 5G-teknologi og spesielt å ta alle skritt for å sikre beskyttelse av helsen til sine borgere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *