Åbn døren til dine drømme

juni 13, 2020 By luc

Dør for livet
Valg af inter-room døren i virksomheden, kan du være sikker på: det er en dør for livet. Moderne og klassisk stil, hvid lak eller bøg, design fund, med elementer af ruder eller rustfrit stål applikationer, døre med en riflet overflade, endelig, glasdøre – i rækken af dette mærke kan du vælge enhver mulighed, der passer til din individuelle smag. Og hvad der er vigtigt – det indre af dit hus.

Uanset hvilken overflade finish mulighed, du vælger, de alle har høj kvalitet, nem pleje, over-styrke og beskyttelse af 4Protect kanter, således at dørene forbliver altid smuk og har ingen skader under langvarig drift. I dag vil vi fortælle om forskellige modeller af inter-room døre.

BaseLine – en klassiker, arbejdet til perfektion
BaseLine døre er enkle, elegante og vil altid se relevante ud. Dette er en af de grundlæggende modeller af mærket, arbejdede næsten til perfektion. En solid dør klud i udførelsen med eller uden en falset – i kombination med den valgte finish af overfladen – den ideelle løsning, måske, for enhver lejlighed. BaseLine døre har en magisk funktion – skabe en behagelig og behagelig atmosfære i huset.
Alle BaseLine træ indvendige døre fås i fire høj kvalitet overflade muligheder:

Duradecors glatte overflade er en særdeles robust overflade med to farver og seks dekorative overflader;

Duradecors strukturerede overflade efterligner en naturlig overflade med ti versioner af træ dekorative finish;

Lakeret – med fire varianter af farvedesign på RAL-systemet;

Fineren af naturtræ er en unik overflade med 14 finer beklædning muligheder.

Åbn døren til dine drømme: DesignLine
De, der bekymrer sig om “søg” inden for indretning, vil helt sikkert sætte pris på inter-room døre DesignLine. DesignLine serien indeholder mange moderne motiver: stilfulde elementer i form af rustfrit stål applikationer og dybdegående riller, og kombinationer af træ og glas på en dør, døre dækket med en finer af naturtræ eller malet i forskellige farver.

Denne serie fås i en række forskellige designmuligheder.

Stribe – med prægede riller

Groove – med dybe riller

Stål – med applikationer

Plain – med nivellering med overflade applikationer

Skinne – med kombinationer af træ og glas, kombineret med motiver af trædøre DesignLine

Pure – med indbygget lige glas element i fuld højde af døren lærred

DesignLine døre er optimale til et landsted. Alle motiver i denne serie er kendetegnet ved den fremragende præstation af hver detalje. Georgien døre med profil stropper indsat i fordybningerne kan være særligt høj kvalitet. Motif Carolina med præget profilering, nye Montana motiver med rammer af høj kvalitet, nye Kontura motiver med kurvede profiler og Virginias filigre døre med deres elegante.

DesignLine Concepto 4C4 døre i rummet i trendy design
Med dørene til DesignLine Concepto 4H4 serien fra virksomheden, kan du trygt implementere dine ideer om ikke-standard interiør. Som en del af 4 x4 konceptet kan du vælge mellem fire forskellige overflader og kombinere det med fire forskellige farver. Afhængigt af ønskerne kan du kombinere den indvendige ultra-mørke, skinnende, riflede overflade og en ny overflade under “lyon” med fire forskellige farver: hvid, lysegrå, grå under antracit og ny gråbrun farve “Taupe”.

Hvilke overflader taler vi om?

Ultramatisk overflade – især den spektakulære matte overflade Duradecor er meget behagelig for øjet og at røre ved. Hun har en høj modstandsdygtighed over for fingeraftryk og anden forurening

Strålende overflade – en ædel blank overflade med krystal glitter vil give et særligt spil af lys og refleksion.

Den riflede overflade – kontrasten på relief struktur matteness og glans vil gøre denne overflade meget attraktiv i dit hjem.

Jeg vil især gerne sige om det nye selskab – overfladen “under isen.” Det er en øko-struktur med et naturligt farvespil.

Post your Comments