Baumit: hvad der ligger bag facaden

juni 13, 2020 By luc

SFTK: isolering, styrke, sikkerhed
Baumit har hovedkvarter i Østrig, men i de seneste årtier har koncernen etableret store anlæg i Østeuropa, herunder Rusland. Virksomhedens specialister arbejder på specielle løsninger til vores land, under hensyntagen til klimatiske, naturlige og andre funktioner.

Måske er et af de mest relevante og eftertragtede tilbud til det russiske marked facadeisoleringssystemerne Baumit StarSystem og Baumit ProSystem. Deres officielle navn er facadeisolering komposit (SFTK) system. De gør det muligt at beskytte vores hjem så effektivt som muligt fra indtrængen af kulde, betydeligt spare på opvarmning og, vigtigere, at gøre selve udseendet af bygningen langt mere æstetisk tiltalende. De konkurrencemæssige fordele ved SFTC er på overfladen: de er økonomiske, miljøvenlige og innovative.

Baumit Star er et ekstremt pålideligt isoleringssystem. Ud over den højeste kvalitet og overholdelse af de strengeste standarder, har det uovertruffen holdbarhed, modstandsdygtighed over for mekaniske og atmosfæriske påvirkninger.

Mere detaljeret er Baumit StarSystem systemet en perfekt afbalanceret kombination af de rigtige materialer, herunder klæbende og grundlæggende gips sammensætning af Baumit StarContact, isolering (Styrofoam eller mineraluld), skruer ankre, forstærkning af Baumit StarTex mesh, Baumit UniPrimer primer, efterbehandling dekorative gips

Lad os understrege, sammensætningen af Baumit StarContact er universel, det vil sige egnet samtidig til at holde isolering og skabe en grundlæggende forstærkning lag, det har den højeste ydeevne i holdbarhed, styrke, knæk modstand.

Baumit UniPrimer, en del af Baumit StarSystem systemet, er lavet på grundlag af et polymerbind og indeholder ikke opløsningsmidler.

Den klar-til-brug polymer dekorative gips Baumit PuraTop er særligt lyse, rige nuancer og har maksimal farve modstand.

En anden målstreg – den dekorative gips Baumit NanoporTop – har sådan en unik egenskab som evnen til selvrensende. Baumit StarSystem isoleringssystemet har en levetid på 50 år eller mere.

Lige så interessant er Baumit ProSystem isoleringssystem, som var specielt designet til kommerciel brug, såsom lejlighedskomplekser og offentlige bygninger. Det giver dig mulighed for at opnå det optimale niveau af varmebeskyttelse og reducere de finansielle omkostninger.

Fagfolk har haft tid til at sætte pris på sådanne fordele som enkelhed og bekvemmelighed installation, høj pålidelighed, forskellige farver og nuancer af det ydre gips lag. Denne løsning har den optimale værdi for pengene.

Baumit ProSystem systemet omfatter et afbalanceret sæt af følgende grundlæggende komponenter: Baumit ProContact klæbemiddel og grundlæggende gips sammensætning, isolering (Styrofoam eller mineralbould), skruer (tarel dyvler), Baumit StarTex forstærkning mesh, Baumit UniPrimer primer og efterbehandling dekorative plastre

Baumit ProContact er en alsidig komposition til at holde isolator og skabe et grundlæggende forstærkningslag. Det er slagfast, damptæt, nem at bruge.

Baumit GranoporTop polymer gips har god dampmodstand og har vandafvisende egenskaber. Det er let at anvende, økonomisk og har vist sig at være et fremragende materiale til efterbehandling af facader, som har en høj grad af beskyttelse mod fading.

Baumit SilikatTop silikakat gips har øget dampmodstand og modstandsdygtighed over for biokorrosia.

Baumit ProSystem isoleringssystemet har en levetid på mindst 30 år.

Vi spurgte vicegeneraldirektøren for teknisk support og produktstyring af Baumit (Rusland), Boris Vtorov.

– Hvis vi taler om Baumit-lignende facadeisoleringssystemer, kan sådanne systemer bruges næsten overalt: i alle klimazoner og driftsforhold, siger Boris Vtorov. “Men når du vælger tekniske løsninger og udstyr, skal du tage hensyn til en række objektive og subjektive faktorer. Som følge heraf vil hvert system være forskelligt med hensyn til sin individualitet under hensyntagen til de særlige forhold, hvor under hvilke det vil blive drevet. For eksempel, hvis en fritliggende bygning er på en bakke, er dens facade udsat for høje vindbelastninger – det er én ting, og hvis bygningen er beliggende i et støjende centrum med en forurenet atmosfære – er det noget helt andet. I første og andet tilfælde implementeres helt forskellige løsninger.

Post your Comments