Behageligt efterår og varm vinter med ruller “ALUTEX”

juni 13, 2020 By luc

En af de førende på markedet inden for roll-up-systemer er ALUTECH Group of Companies. I mere end 20 år har virksomheden skabt sikringssystemer til genstande af forskellig grund: beboelsesejendomme, administrationsbygninger, butikker osv.

For det første beskytter rullerne mod andres synspunkter, skaber et behageligt miljø i rummet og giver dig mulighed for at fokusere på arbejde eller hvile. For det andet bliver disse strukturer en pålidelig beskyttelse mod dårligt vejr – det er nok til at sænke rullerne, og det dårlige vejr vil forblive uden for vinduet, vil huset være varmere og hyggeligere, og ødelagte grene og fine vragrester vil ikke være i stand til at beskadige glasset i vinduer og døre i huset. For det tredje er rullerne i stand til at reducere støjen i rummet med 2-3 gange, hvilket er vigtigt for dem, der ønsker at koncentrere sig om at gøre et ansvarligt job, og dem, der simpelthen sætter pris på fred og ro.

Det er varmere, det er endnu varmere…
De rigtige ruller er en god måde at forbedre energieffektiviteten i hjemmet. Når rullerne er lukket, køler rummet ned og opvarmes langsommere, så det om vinteren er muligt at reducere udgifterne til opvarmning, og om sommeren – til aircondition.

Desuden har ingeniørerne i ALUTECH Group of Companies udviklet en særlig løsning, der kan forbedre systemernes energieffektivitet betydeligt. Således i rækken af bedriften var der ruller fra termoprofiler AR/41T med øgede indikatorer for modstandsdygtighed over for varmetransmission. Sådanne ruller, installeret på vindue og døråbninger, reducere varmetab af huset med 30%. Enig, en imponerende figur!

Reduktion af varmetab opnås ved en særlig måde at farve aluminiumsprofilen på: på den ene side er en speciel sølv termisk belægning med et stort antal aluminiumspartikler, hvilket giver en større varmefaktor. Således er varmen holdes indendørs i længere tid.

Samtidig er energieffektivitet ikke den eneste fordel ved ALUTECH’s rulleprofil. På grund af brugen af aluminiumstape af høj kvalitet og brugen af tæt skumfyldning er energieffektive profiler veltolererede vind- og stødbelastninger.

Med automatisering kan DU styre femten enheder på én gang
De, der tænker på at udstyre deres hjem eller kontor med ruller er ofte stoppet af frygt for at løfte og sænke en heavy metal klud. Faktisk gør det manuelt er ikke meget praktisk. I tilfælde af ALUTECH ruller, kan automatisering arbejde for dig.

Løft og sænkning af imponerende systemer ved blot at trykke på knapperne på fjernbetjeningen er med til at køre. Og på dette område ser det ud til, at der er taget højde for alt i ALUTECH-gruppen. Hvad skal man gøre, for eksempel, hvis rullerne i huset er udstyret med et stort antal vinduer og døre? Efter alt, at lukke og åbne hvert system separat i meget lang tid … I dette tilfælde udgør bedriftens rækkevidde ikke kun enkeltkanal (optimal for små genstande), men også multikanalfjerner med mulighed for separat styring af op til 15 enheder.

Nogle gange er der behov for at styre forsvarssystemerne på lang afstand. Automatisk “ALUTECH” giver dig mulighed for at “nå” den rolle at trække fra 100 meter i sigtelinjen. Desuden er en bekvem nyhed – AR-S relæ – i stand til at forstærke signalet af fjernbetjeninger, når de kommunikerer med radioen, og derfor at øge rækkevidden af disse enheder.

Med automatisering af ALUTECH bør ikke være bange og strømafbrydelser. I dette tilfælde vil systemet ikke blive blokeret – hvis strømforsyningen stopper, kan rullerne hæves eller tabes manuelt. Denne løsning er tilgængelig for ALUTECH motormodeller med nødmanuel liftsystem (NHC) – AM1-RR, AM1-PP/R, AM2-RR, AM3-RR, AM4-RR osv.

Der er heller ingen grund til at bekymre sig om det faktum, at ubudne gæster vil være i stand til at komme ind i huset ved at åbne de beskyttende strukturer med deres fjernbetjening. ALUTECH sørgede for ejernes sikkerhed og deres ejendom og sørgede for beskyttelse af fjernbetjeninger mod kloning. På grund af tilstedeværelsen af dynamisk kode, aflytning og dekryptering af kontrolsignaler er udelukket.

Post your Comments