Bobcat gravemaskine: nu og i russisk ydeevne

juni 13, 2020 By luc

… Ved ankomsten til Elabuga blev journalister straks bragt til fabrikken, hvor en pædagogisk rundvisning i produktionslinjen, som nu er involveret i produktionen af Bobcat, fandt sted.

Deltagerne i turen blev ramt af renligheden i værkstederne, den høje produktionskultur. Konstruktionsudstyret samling er strengt under kontrol af Bobcat medarbejdere – fordi det er vigtigt ikke at trække sig tilbage fra teknologien med en millimeter. Byggekvaliteten bør være i overensstemmelse med bobcat produktkvalitet overalt i verden. Og standarderne for denne kvalitet er meget høje!

Journalister bemærkede den høje datamatisering af produktionen. Før lanceringen af den nye produktionslinje i Elabugu blev forsynet med det nyeste udstyr til svejsearbejde, linjer til maling.

Moderne udstyr plus professionalisme og omhyggelig udførelse af deres opgaver har gjort deres arbejde.

“Vores medarbejdere kontrollerer nogle gange manuelt kvaliteten af svejsningerne, sagde en repræsentant for den øverste ledelse af anlægget. “De er så trætte af kvalitet.

Stærk, adræt, hurtig
Bobcat, oversat fra engelsk, betyder “trav”. Og virksomhedens slogan var “stærkt, adræt og hurtigt”, som senere udviklede sig til “stærk, adræt og alsidig”.

Sådan er det faktisk. Med hensyn til tekniske egenskaber, den kompakte gravemaskine loader Bobcat B780 er ikke ringere end de mest “avancerede” prøver af denne klasse, og på nogle måder overgår dem. Den er udstyret med en klassens bedste turboladede motor med 100 hestekræfter, klar til at fungere under alle forhold og med lavt brændstofforbrug. Powershifts automatgear gør det nemmere at styre og forbedre køretøjets glathed, så automatisk gearskift kan skiftes uden at sprænge strømmen af strøm både på arbejdsgulvet og på vejene. Denne højniveaugravemaskine med fire hjul af samme størrelse har tre styreformer: kun forhjulenes drejning, den symmetriske drejning af alle fire hjul (dreje “sporet i sporet”) og dreje alle fire hjul til den ene side (krabbebevægelse). Servo joysticks giver høj præcision og usædvanlig behagelig kontrol, hvilket reducerer operatørens træthed og øger produktiviteten.

Det er værd at bemærke alsidigheden af modellen. Tilgængeligheden af lastning udstyr og spand gør det muligt for ejerne af denne maskine til at bruge det på arbejdspladsen for en række opgaver, og evnen til at installere Emcat tilbehør – at udvikle deres forretning ved at udvide omfanget af modellen og erstatte mindre effektivt udstyr.

Lavet i Rusland
Men det vigtigste er måske, at gravemaskinen er mærket med certifikatet “Made in Russia”. Åbning af sin produktion i vores land, Bobcat forudsat fremtidige ordrer og russiske producenter, som vil være i stand til at levere indenlandske komponenter til den nye maskine.

På pressekonferencen, bemærkede Bobcat’s udenlandske repræsentanter, at de er interesseret i Rusland, dets vidder, dets faciliteter, og bredere deltagelse i industriel og civil byggeri.

“Rusland er et vigtigt marked for fremme af Bobcat rendegravere og for virksomheden som helhed,” sagde Jaroslav Fischer, direktør for Product Line of Gaffeltrucks, Doosan Bobcat EMEA. – Vores rendegravere er blevet solgt her siden 2017, og lokaliseringen af produktionen og opnåelsen af et certifikat for retten til at bruge mærket “Made in Russia” vil give os mulighed for at være mere opmærksomme på at opfylde behovene hos russiske købere ved at levere det bedste specialudstyr af høj kvalitet.

Adspurgt om, hvorfor Bobcat fabrikken blev åbnet i Tatarstan, brand repræsentanter sagde, at et foreløbigt udbud blev afholdt. Og Tatarstan, og mere specifikt, Elabuga, hvor den særlige økonomiske zone er placeret, gav de bedste betingelser for at drive forretning.

Vi vil øge vores tilstedeværelse i Rusland
… Endelig blev journalister vist arbejdet i en gaffeltruck gravemaskine om vinteren. Udfører en demonstration ydeevne, maskinen behændigt udfoldet, spore grave et hul (selv om jorden ikke er meget formbar nu), manøvreret, demonstrere forskellige yderligere muligheder.

Deltagerne i pressen tour bemærkede komfort i kabinen, tilstedeværelsen af varmefunktion, en behagelig førersæde. En af journalisterne prøvede endda de komfortable fordele ved sig selv og steg op i cockpittet.

Afslutningsvis bemærkede selskabets repræsentanter, at lokaliseringen af produktionen af B780 er en af de vigtigste faktorer, der vil gøre det muligt for Bobcat at øge sin markedsandel og vil lette indgåelsen af kontrakter med statslige og kommunale kunder samt med virksomheder, der lejer udstyr.

Post your Comments