Byggefirmaernes vækstpunkter. Ekspertanbefalinger for 2020

juni 13, 2020 By luc

De vigtigste tendenser i bygge- og anlægssektoren i 2020:
Mobilitet og alsidighed

Tidligere, i den post-sovjetiske periode, væksten i byggebranchen var omfattende: enhver ny byggeplads blev købt nyt udstyr. Oftest, efter at have betalt sig på to eller tre objekter, blev det straks bortskaffet.

Efter 2014 er udstyr og ekstra udstyr blevet dyrere, og arbejdsomkostningerne har ikke ændret sig. Dette markerede en tendens i retning af mere tankevækkende køb af teknologi: mobilitet og alsidighed var de vigtigste begreber. Salget af virkelig mobile biler er vokset og fortsætter med at vokse.

I Europa har det længe været anset for rimeligt at købe to mini gravemaskiner eller mini gaffeltrucks i stedet for en gravemaskine læsser. To minikas kan betjenes i sync, både på én og på forskellige steder, og har et lille forbrug af GSM.

En anden tendens er ønsket om alsidighed af maskinen. Det er nødvendigt at vurdere lastningen af udstyret på forhånd og at samle et sæt nødvendige fastgørelsesudstyr (hydraulisk hammer, hydraulisk varmelegeme, hydraulik osv.) for at samle udstyret op.

Eksperten rådgiver: Det er nødvendigt at implementere processer på TO og planlagt og forebyggende reparation af dit udstyr, for at gøre udstyret mere alsidigt takket være en bred vifte af fastgørelsesudstyr.

Indførelse af innovative teknologier

Nutidens produktivitetsteknologier bliver mere tilgængelige. Markedet let vedtager nye typer af hængslede løsninger og teknikker, der er mere effektive og garantere hurtigere tilbagebetalingstid.

Ifølge en undersøgelse foretaget af vores virksomhed i 2017 var de vigtigste parametre for vurdering af forretningen i byggebranchen “virksomhedens omkostninger” og “den samlede værdi af arbejdsporteføljen”. I 2019 kom “performance” og “langsigtet investeringsafkast” øverst.

Ekspert rådgiver: køb af udstyr, være opmærksom på udgifterne til vedligeholdelse for hele livscyklus. Tænk på effektivitet: fremskynde en opgave er en af de nemmeste måder at øge overskuddet fra enhver facilitet.

Gebyr for udnyttelse

Den første bølge af genanvendelse indsamling er overstået, og markedet er gradvist at vænne sig til udgifterne til udenlandsk udstyr. Da der ikke er nogen reelle alternativer til russisk produktion, forudser eksperter anden fase af prisstigningerne i 2020, især for kompakte maskiner.

Eksperten rådgiver: Det er værd at vurdere dit budget og planer om at investere i udstyret; hvis du ønsker at opgradere parken, ikke udskyde det til udgangen af året, når udgifterne til biler er næsten garanteret at stige på grund af den nye genanvendelse gebyr.

Genoptagelse af valutarisici

Må ikke blive vildledt af den kortsigtede nedskrivning af dollaren i januar 2020. Situationen i økonomien er sådan, at dollarkursen er mindre end 55 rubler. vil kun forværre problemet med statslige investeringer i infrastruktur. Det er sikkert at sige, at i første halvdel af 2020 vil satsen forblive i intervallet 60-68 rubler. For en dollar. I betragtning af de lave fortjenstmargener på industrimarkedet vil ændringen i prisen på importeret udstyr sandsynligvis ligge i samme interval.

Ekspert rådgiver: ikke forsinke, hvis du planlægger at investere i importeret udstyr og en baldakin. Det er meget mere tilbøjelige til at vende tilbage til satsen på 64 rubler. dollar for 58-60 rubler.

Leasingrisici

Statsstøtteprogrammet for leasing var i limbo ved udgangen af sidste år. Samtidig viste markedet for leasing af specialudstyr sig at være et af de mest voksende (i de første 9 måneder af 2019 – en vækst på mere end 37 %).

Post your Comments