Enheden af effektiv dampisolering baseret på den professionelle støj: problemer og løsninger

juni 13, 2020 By luc

Hvad er problemet?
Flade tage med professionelt gulv er populære og er typiske for en bred vifte af bygninger. Industribygninger, pakhuse, garager, fitnesscentre, shopping komplekser er voluminøse rum med forskellige temperatur og fugtige tilstande.

Den faste metalplade af damp ikke passerer, men gennem mange samlinger og steder fastsættelse ark perfekt passerer vanddamp. En sådan indtrængen i den kolde periode af året kan føre til fugt ophobning af tagkonstruktionen. Derfor dampisolering mellem basen og isoleringen, sammen med det øverste lag af imprægnering, spiller en af de vigtigste roller i skabelsen af en pålidelig tagdækning system.

Løsninger
Typen af dampisoleringsmateriale er ikke strengt reguleret af de lovgivningsmæssige rammer. Den nemmeste løsning er gratis plastfilm.

Når efterfølgende lag, er filmen ofte beskadiget af bevægelige installatører på taget. Den anden og garanteret skade filmen modtager, når fastsættelse af varme og imprægnering lag af tagdækning “pie” med fastgørelse elementer. Deres antal kan nå op på 10 enheder per kvadratmeter – afhængigt af projektberegningen af vindbelastningen.

Dette var grunden til at gøre i den opdaterede version af joint venture 17.13330.2017 Tagene af December 1, 2017, anbefalingen om at anvende i tagdækning systemer på en profileret ark med mekanisk fastgørelse bitumen-damp isolering.

TECHNONICOL Corporation, en førende international producent af pålidelige og effektive byggematerialer og systemer, der tilbydes markedet to ændringer af den selvklæbende aluminium-polymer membran PAROBARIER C: for dampisolering af strukturer fra profilerede plade og tagsystemer, med mekanisk og lim vedhæftet fil for alle klimatiske regioner i Rusland og nabolandene: PAROBARIER SA 500 og PAROBA SF 1000, ifølge SP 50.13330.

Glasmaske anvendes som grundlag for produktionen af materialet, som er dækket på begge sider med en blanding af stilalymer og bitumen af høj kvalitet, som har en høj klæbrighed.

På forsiden af PAROBARIER SA 500 er dækket med aluminiumsfilm. Massen af membranen er 500 g/m2. PAROBARIER SF 1000 er dækket med aluminiumsfolie. Materialets masse er 1000 g/m2.

STOP-par
Strukturen af membranen og lagene af aluminium bestemme den øgede dampisolering og styrke egenskaber dampisolering, som opfylder kravene i GOST. Det er derfor muligt at bruge PAROBARIER som midlertidig tagbelægning i pausen af installationsarbejdet. Således er den maksimale styrke af stretching i længderetningen og tværs retninger er 600/500 H (ifølge GOST 31899-1-12011). Membranen limet til den profilerede ark er i stand til at modstå vægten af installationsprogrammet stående mellem corrugatorer.

ParoBARIER SA 500 Minimum Lav: 0,000005 mg/(m.p.p.). ParoBARIER SF 1000 er lig med “0” (GOST 26589-94), hvilket gør denne ændring af membranen særlig effektiv, når taget er bygget på genstande med høj luftfugtighed: pools, aqua parker, forarbejdningsindustrien produktionsbygninger, osv.

Som Tatiana Anthropova, leder af CTF Industrial and Civil Construction af “Bitum Membraner” selskab Technonicol bemærkede: “Med den mekaniske fastsættelse af taget, membraner er i stand til at “selv-bealt” – på grund af sin viskositet polymer-bitumen sammensætning indhyller (sæler) fastgørelse elementer og huller, som bekræftet af test i CNI PROSDNY: bitumen-holdige materialer af dampisolering, på en metalbase med fastgørelse elementer, 10 gange mindre passerer vanddamp i forhold til polyethylen film. Som et resultat, damp-isolering egenskaber PAROBARIER giver dig mulighed for ikke at beregne damp isolering lag på JV 50.13330 “Termisk beskyttelse” for udvælgelse af det relevante materiale.”

Fra et brandsikkerhedssynspunkt påvirker PAROBARIER ikke definitionen af brandmodstand i hele tagsystemet. Grundlaget er konklusionen af det russiske ministerium for nødsituationer i vurderingen af tagsystemer af Technonicol på brandfare klasse.

Post your Comments