Foråret er det bedste tidspunkt at opgradere indgangen porte: vælg kvalitet strukturer

juni 13, 2020 By luc

Pålidelighed, tilpasning til forskellige vejrforhold
I betragtning af at indgangsportene drives i det fri, er det vigtigt, at de er forberedt på forskellige vejrtest: kraftig vind, kraftig regn, skarpe temperaturændringer og solen.

ALUTECH Group tilbyder rullet tilbage og swing porte lavet af aluminium. Dette materiale er ikke udsat for korrosion: du kan ikke være bange for, at i det første regnfulde efterår produkterne vil blive dækket med rust. Samtidig er Prestige-porte præfabrikerede strukturer, hvilket også er en fordel: For det første har de ikke svejsninger, som kan blive arnesteder for korrosion. For det andet, hvis det er nødvendigt, kan du hurtigt udskifte eventuelle beskadigede element – re-svejsning og omlakering af porten er ikke påkrævet.

Producenten sørgede også for, at elementerne i påfyldning til rammen var beskyttet mod virkningerne af fugtighed: særlige systemer af hæfteklammer ikke tillader fugt at falde på selvskiver og som følge heraf forhindre dannelsen af rustne lækager.

For at øge stivheden af rollback-type strukturer, for at gøre dem modstandsdygtige over for stærke vindstød, for at fjerne risikoen for skæve skodder, “ALUTECH” kombineret profiler af dæk og rammer i porten. Med hensyn til svingende strukturer, tre-sektionssløjfer justeret i tre retninger er ansvarlige for deres smidige drift. De giver dig mulighed for at justere størrelsen af hullet, hvilket forhindrer sagging skodder.

For at få Prestige-portene til at ligne nye, vil de blive dækket af pulvermaling. Den beskytter mod virkningerne af lave temperaturer, direkte sollys, ridser og korrosion. Generelt bevarer Prestiges porte og wickets et præsentabelt udseende i mindst 15 år.

Bekvemmelighed, funktionalitet
Et andet vigtigt kendetegn ved indgangsportene er komforten ved drift. Høj kvalitet strukturer bør udføre deres funktioner uden at forårsage ejerne nogen ulejlighed.

For eksempel, for at åbne roll-back porte Prestige ikke skaber støj, bevæge sig gnidningsløst, uden ryk og griber, de bruger polymer ruller og takkede rake. Fra samme materiale, er foringer på fangerne lavet, forhindrer fremkomsten af ridser, når fastsættelse af rammen i den endelige position.

Men den mest effektive måde at gøre driften af indgangen porte praktisk – at udstyre dem med automatik. For rollback porte, “ALUTECH” tilbyder Roteo drev, Ambo til svingende. Samtidig vil installationen af automatik ikke kun styre porten uden at forlade bilen, men også vil give dig mulighed for at tænde og slukke lyset på værftet ved hjælp af en fjernbetjening.

Særlige enheder er blevet udviklet for at gøre den elektriske drev sikker. Solcellerne vil reagere på enhver hindring, der vises i den zone af bevægelse af skodderne, og vil give holdet til et stop, og signallampen, til gengæld vil tiltrække yderligere opmærksomhed til åbningen eller lukningen porten.

For yderligere komfort tilbyder “ALUTECH” at bruge en automatisk lås. Den “smarte” enhed vil interessere ejerne af indgangen porten med en fritstående wicket: du kan åbne den direkte fra huset.

Æstetisk udseende
Indgangen porten er et væsentligt element i det ydre, der påvirker den overordnede opfattelse af huset, det første indtryk af det. Derfor er det vigtigt, at disse strukturer ser harmoniske ud, kombineret med facade og tag, vinduer og døre.

Der er mange muligheder for Prestige porten. Først kan du vælge det materiale, der fylder skodderne – aluminiumprofiler, sandwichpaneler eller rulleprofiler. Hver af dem tilbyder sin egen palet af farver.

Aluminium profil kan bestilles i nogen af 8 nuancer: hvid, grå, brun, blå, rød, osv.
Rulleprofilen er malet i en af de rolige pastelfarver (beige, hvid, lysegrå) eller lysere farver (rød, grøn, blå).
Til design af sandwichpaneler, kan du vælge mellem en af de 5 tegninger – S-, M-, L-corrugation, mikrobølgeovn, filet – i nogen af de mere end to hundrede farver af RAL paletten.
Disse materialer kan kombineres med hinanden, hvilket skaber en port i et individuelt design.

For at sikre, at husets ydre har et komplet udseende, anbefales det at bestille i samme stil med gaten Prestige også en port og et hegn. En kompetent kombination af centrale elementer i hjemmet og plot er en simpel hemmelighed af harmoni.

Foråret er det bedste tidspunkt at forny og gøre en forskel. Under hensyntagen til disse kriterier, vil hver ejer være i stand til at afhente en port, der vil behage ham med et sundt arbejde ikke kun i den varme årstid, men også blæsende efterår og kold vinter.

Lær mere om Prestiges indgangsporte, samt bestil dem til din facilitet, fra den nærmeste repræsentant for ALUTECH-koncernen i dit område.

Post your Comments