Fordele og funktioner i to-lags imprægnering af et fladt tag

juni 13, 2020 By luc

Uanset graden af energieffektivitet kræves, spørgsmålet om tag imprægnering er en af de mest grundlæggende. Fordi det er bevarelsen af isolering (hvis det er) og investeret i energibesparelser midler, samt bevarelse af bygningskonstruktioner og ejendom inde i lokalerne. Derfor er pålidelig og holdbar imprægnering i en slags en investering og forsikring på samme tid.

Og dog, hvorfor er den mest pålidelige løsning til en to-lags imprægnering løsning? For at omskrive et velkendt ordsprog, et lag af imprægnering er god, og to er endnu bedre.

For det første øges tykkelsen af imprægneringslaget, hvilket påvirker lagets mekaniske styrke under drift. Samtidig stiger belastningen på bygningens og lofternes bærende strukturer meget lidt (vægten af tolagsbelægning af bitumen-polymermaterialer er ikke højere end 10 kg pr. kvadratmeter).

For det andet gør tolagssystemet det muligt at rette eventuelle fejl i installationsarbejdet ved at flytte lag, mens du lægger imprægnering.

For det tredje er det ud fra et finansielt synspunkt garanteret, at alle investeringer i et tolagstag kan betales ved at øge den mellemliggende reparationsperiode, der kan variere fra 25 til 40 år.

Technonicol Corporation, en førende international producent af moderne byggematerialer og systemer, har udviklet en række ændringer af bitum-polymer roll membraner til enheden af to-lag imprægnering af det flade tag: UNIFLEX og TECHNOEST.

I hjertet af alle membran ændringer er moderne glasfiber og polyester baser, som anvendes til bitumen-polymer astringerende. Uniflex’ og TECHNOELAST’ fysiske og mekaniske egenskaber sikrer efterspørgslen efter disse materialer, ikke kun i Rusland og nabolandene, men også i langt udland, fra Skandinavien og Centraleuropa, til Caribien, Nordamerika og Sydøstasien.

Materialer kan bruges på enhver form for base under taget. De færdige løsninger præsenteres i TN-BLOOD serien. Nedenfor i billederne – nogle af dem:

Installationen af bitumen-polymer membraner technonicol er ganske enkel og et tegn på enhver byggefirma og brigade med erfaring i tagdækning arbejde. Det kræver ikke dyrt udstyr og særlige kompetencer. Desuden, med enheden af to-lags belægning imprægnering, de sandsynlige installationsfejl er garanteret at blive kompenseret.

En anden vigtig fordel – bitumen-polymer membraner UNIFLEX og TECHNOELAST kan stables selv ved små negative temperaturer, hvilket øger perioden af byggesæsonen.

Post your Comments