Gør forretninger med Petrovich

juni 13, 2020 By luc

Utvivlsomt, den unikke måde at købe er en af de vigtigste fordele ved virksomheden. Dette gælder også for engroskunder og private købere. Essensen af denne tilgang – evnen til at få varer fra stD “Petrovich” på den mest bekvemme måde for forbrugeren. Samtidig er der en række andre fordele, som vores kunder har værdsat. Hvad angår engroskøbere, er der udviklet og drives en række yderligere tjenester for dem, hvilket giver dem mulighed for at opbygge kundens forretning mest effektivt.

Generelt engroskunder i stD “Petrovich” kan være alle virksomheder, der køber bygge-og efterbehandling materialer til deres egen virksomhed. Niveauet af engros købere varierer en hel del, fra reparation og drift organisation til de føderale udviklere. Derudover er vores kunder handelsselskaber, hvis forretning er at videresælge byggematerialer. Samtidig arbejder vi ikke med distribution, og da vi kom ind i Moskva, besluttede vi ikke at arbejde med byggemarkeder.

Engroskunder er tilgængelige for alle virksomhedens tjenester: levering, løft og losning, lagerdrift døgnet rundt osv. Kunderne har mulighed for at modtage individuelle priser afhængigt af mængden af købte varer. Hertil kommer, at for mange kunder er der en forsinkelse i betalingen af de leverede varer. I 2014 blev der oprettet og udviklet et personligt kontor for en engroskunde på webstedet, takket være hvilket kunder til enhver tid kan danne en ordre under hensyntagen til individuelle forhold, for at se gensidige forlig og dokumenter om tidligere forsendelser.

Hvor hurtigt vil varerne blive leveret efter engrosordren? Er det muligt straks at afhente en engrosordre ved selvlevering? Hvor hurtigt løses problemet, hvis den rette mængde varer mangler på lageret? Kan køberen, i mangel af varer, forvente gratis forsendelse?

“Som jeg sagde, alle virksomhedens generelle tjenester er tilgængelige for engros købere, herunder transport og lager logistik. I Moskva kan kunderne forvente levering inden for 5 timer efter ordren (i St. Petersborg, ved den måde, er der en ekspresleveringsservice, inden for hvilken vi er klar til at levere materialer i 2 timer). Hvis en kunde ønsker at tage varer fra vores lagre på egen hånd, kan han nemt gøre det. Når selvlevering fra vores lager, varerne er afsendt af de kræfter af vores movers. Pakhusene har nem navigation og opmærksomt personale. Vi har en standard: Bilen skal forlade lageret senest 40 minutter efter indgangen – både vores og kunden. På denne måde kan kunderne trygt planlægge deres tid.

Virksomhedens lagerlager lager, så du altid kan lukke behovene hos engroskunder. Lagersteder genopfyldes, og restprodukter overvåges dagligt. Når vi bestiller store mængder varer, bruger vi desuden direkte levering fra producenter, når maskinen fra fabrikken går direkte til byggepladsen eller kundens lager. Som regel udføres sådanne leverancer inden for 1-2 arbejdsdage, hvilket er ganske behageligt for vores kunder. Denne leveringsordning gør det muligt for kunden at spare meget på transportomkostninger.

Hvilke yderligere tjenester leveres til B2B-kunder? Er der noget loyalitetssystem eller bonusser? Er der mulighed for udlån eller afdrag til små og mellemstore virksomheder?

“Spørgsmålet om udlån har været ganske relevant i de senere år. Industrien er under forandring, og hvis 10 år siden bygherrer arbejdede kun på forudbetaling, nu udskudt betaling bliver en almindelig praksis. De fleste byggematerialer leverandører giver udsættelse af betaling, og Petrovich STD er ingen undtagelse. Det er klart, at for os er levering af udskudt betaling et ikke-kerneerhverv, vi er stadig eksperter i byggematerialer. Men for at opfylde markedskravene har vi udviklet et system til vurdering af muligheder og risici ved at give betalingsudsættelse (virksomheden har endda en separat enhed, der udelukkende beskæftiger sig med disse spørgsmål).

Vi har ikke et loyalitetssystem for engroskøbere som sådan. Dette skyldes, at engrospriserne på engroskunder er individuel og afhænger af mængden af indkøb, og på specifikke produktgrupper, og selv på kontrakter, som kunden udfører. Derfor er det umuligt at opbygge et loyalitetsprogram i klassisk forstand for engroskøbere. Samtidig får arbejdet med kundeloyalitet stor opmærksomhed – hver kunde har ret til at stole på en individuel tilgang. Der er en ganske interessant mulighed for at give en retro-bonus til virksomheden-kunden for mængden af købte varer.

Post your Comments