Gründer Sergio Marcon har mistet sin kamp med sykdommen

MARENO AV PIAVE – Samfunnet Santa Maria del Piave er huddled rundt familien til Sergio Marcon, en 74 år gammel entreprenør som eier det selvtitulerte selskapet, som døde i går etter en lang kamp med sykdommen. En person som alltid er aktiv og villig, forlot hun dette landet kjærlig assistert av sine barn Elias, Alessandro og hans kone Antonella.

Sergio Marcon ble født i 1945 og var et eksempel på oppfinnsomheten som skilte generasjonen som vokste opp i etterkrigstidens og økonomiske boom-år. Han hadde startet i svært ung alder ved De Marchi di Conegliano, en produsent av store industrikjøkken, og gikk deretter på kveldsskoler for å spesialisere seg innen mekanikk. I 1974, i hans fødested Santa Maria del Piave, åpnet han sitt eget heavy metal snekringverksted, som han deretter gjennomførte i løpet av årene til for noen måneder siden, til tross for det onde som plaget ham.

Sergio Marcon var også en stor jaktentusiast og en erfaren glatt danser. «Han var en god og sjenerøs person, som alltid tenkte først på andre og seg selv – husker ham med stor hengivenhet familien – En hard arbeidstaker alltid smilende og glad, som vi aldri har sett trist. Et eksempel for oss alle.»

I tillegg til sin kone og barn Elijah og Alessandro, forlater Sergio Marcon brødrene Dino og Rito og alle de andre slektninger og venner kjent i livet. Begravelsen vil bli holdt på tirsdag 25 august kl 10:30 i kirken Santa Maria del Piave, og etter seremonien vil fortsette for kremering. I morgen, mandag 24 august kl 8 pm, rosenkransen vil bli resitert i samme kirke. Etter familiens vilje, ikke blomster, men fungerer av godt til minne om kjære Sergio.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *