Hop med forsikring: I en alder af coronavirus, forsikringsselskaber er begyndt at tilbyde fantastiske produkter

juni 13, 2020 By luc

Tre gange tre til otte
Forsikringsbranchen har ikke undgået den berørte virksomheds skæbne. Analytikere af agenturet “Expert RA” forudsige sammenbruddet af forsikringsmarkedet til niveauet for fem år siden på grund af kronen-krisen. Virkningerne af pandemien vil ramme alle former for frivillig forsikring.

– Spillerne risikerer at miste mere end en fjerdedel af deres bidrag, mener eksperter fra kreditvurderingsbureauet. – Og prognosen for i år har ændret sig: i stedet for en behersket vækst på 6-8% (ekskl. livsforsikring) forventes at reducere præmierne til forsikringsselskaberne. Stigende gebyrer til niveauet på 1,15 billioner rubler, som blev forudsagt tidligere, er umuligt i nogen af scenarierne.

Forventningerne er skuffende – olie og infektion har foretaget alvorlige justeringer, alle segmenter af frivillig forsikring vil blive påvirket, obligatoriske typer vil sandsynligvis lide i mindre grad.

Negative scenarier afbødes imidlertid af de åbne muligheder for fortjeneste på grund af masseappeller. Og det er netop tilfældet, når tre gange tre til otte. I en krise, tænker folk mere på at styrke situationen, skabe reserver til uforudsete situationer. Men reglen gælder kun, når der er penge, og et mindre antal russere kan prale af det. Men et stigende antal mennesker ser på forsikring som en reel måde at tjene penge – som sunget i rapperen NoGGano uforglemmelige sang , “Insurance Brother.”

Messenger forsikring
For at få din fortjeneste i vanskelige tider, er du nødt til at foretage den maksimale tilpasning til markedet, for at forstå, hvordan det har ændret sig.

“Det er svært at give en præcis prognose, da der stadig er en høj grad af usikkerhed på grund af pandemien,” sagde Stanislav Oleynikov, souschef for teknologi og støtte til Ingosstrakh salg kanaler. – Vi kan helt sikkert sige, at vi vil se en betydelig reduktion i gebyrer for alle typer af forsikringer, først og fremmest – frivillig. Krisescenariet i Ingosstrakh indebærer et fald i gebyrerne på 10 % og et ultrakrisescenario med 20 %.

Krisen rejser spørgsmålet med et ribben – hvad er mere populær, bevist fast ejendom forsikring værktøjer eller nye “virale” produkter specielt skærpet til det ændrede marked?

“I denne periode forsøger vi at støtte vores kunder på alle tilgængelige måder, samtidig med at kvaliteten af forsikringsprodukter opretholdes – forklarer Oleynikov. – Kunderne opfordres således til at udelukke visse risici fra dækningen, fastsætte yderligere grænser for betalinger, fradragsberettigede og andre betingelser, hvis indførelse logisk reducerer forsikringspræmien.

Samtidig er der bevist værktøjer – gratis rate af forsikringspræmien, udsættelse af betalingen af den næste forsikringspræmie, hvis kunden oplever midlertidige materielle vanskeligheder.

Med hensyn til fast ejendom, moderne teknologier, såsom muligheden for fjern indgåelse af en forsikringsaftale, herunder med uafhængig inspektion af ejendommen af kunden, kommer til undsætning. Han bruger selv offentlige og velkendte værktøjer – for eksempel budbringere.

Under pandemien er den mest afsidesliggende proces med afvikling af tab efterspurgt.

Men, virussen har også sit aftryk på arten af betalinger.

“Ikke så længe siden, kunden anmodede forsikringsdækning i forbindelse med desinfektion af ejendommen efter tilstedeværelsen af fremmede i det, de var lejere – forklarer Stanislav Oleynikov. – I princippet er denne risiko ikke inkluderet i antallet af forsikringer, men vi har for alvor vedtaget den og vil måske supplere deres forsikringsdækning.

Mistede mit job, vil pantet vente…
Ovenstående tilfælde er unik. Indtil videre er folk mere bekymrede for realkreditlån. Mere præcist, hvad man skal betale det i tilfælde af tab af arbejde eller faldende indkomst.

Og forsikringsselskaber, tilsyneladende, er det tid til at tænke alvorligt over det. De første svaler er allerede på flugt. For eksempel programmet “Finansiel stabilitet” fra Ingrad og Ingosstrakh Life. Affiliate program vil beskytte kunderne i fast ejendom bygherren fra ufrivillige tab af arbejde.

“Finansiel stabilitet” er en mekanisme til finansiel støtte i tilfælde af tab af fast arbejde, herunder i tilfælde af alvorlige finansielle forpligtelser – kredit, realkreditlån, leasing.

Ifølge eksperter, programmet giver forsikring for mulige negative situationer i forbindelse med ufrivilligt tab af arbejde (herunder i tilfælde af lukning af organisationen, reduktion af personale eller ændring af ledelsen af virksomheden), samt muligt tab af arbejde i tilfælde af opsigelse af ansættelseskontrakten i henhold til aftale med parterne. Produktet vil holde den sædvanlige levestandard og betale månedlige pant indskud, mens søgningen efter et nyt job er i gang. Programmet er gyldigt i 15 måneder. Den månedlige betaling vil være fra 20 tusind. Gnide. Forsikringsbeløbet beløber sig til 300.000. Gnide.

Post your Comments