Hvem i den industrielle zone til at leve godt

juni 13, 2020 By luc

I stedet for virksomheden – et boligkvarter
… Et billede af den seneste fortid. Et stort industriområde, hvorfra en stor industrivirksomhed for nylig blev trukket tilbage. Anlægsarbejdet er i fuld gang. Allerede tårnhøje nye, pæne, som de siger, med en nål rejst bygninger i et stort boligområde. I nærheden er en lille, men forædlet park. Men processen er kun ved at tage fart, omkring nu og da væven traktorer og lastbiler med byggematerialer, stierne mellem skroget er ikke færdig, og er nødt til at gå derefter på murbrokkerne, så på sandet. I det fjerne kan du se fabrikken rør, og på tværs af gaden foran de nye bygninger er byggeriet hovedkvarter.

Om sådan et første indtryk af, hvad der blev set kunne blive fanget her ved en tilfældighed forbipasserende eller kunden af bygherren, der kom til visning huse.

Alle er interesserede.
Denne gang faldt erhvervslivets, myndighedernes og de almindelige borgeres interesser sammen. På den ene side støttes ombygningen af industriområder, herunder boligbyggeri, i dag af kapitalforvaltningen, da den forbedrer miljøsituationen i byen. På den anden side er udviklingen af “våd” villigt udført af udviklere, der modtager nye områder for deres projekter i de gamle grænser i byen. Desuden er processen generelt positivt opfattes af mange borgere, da det gør det muligt at omdanne hele områder, hvilket gør dem moderne og behageligt for livet. Og input statistikker er klare beviser for, at.

Industriområder besætter omkring 18,8 tusind. område af “gamle” Moskva, som udgør mere end 17% af sit område. Der er en plan om at omorganisere næsten 13.000. jord, som forudsætter en fuldstændig afskaffelse af 4,7 tusind hektar. 7,8 tusind Ha. Som leder af Institut for Bypolitik og Opførelse af byen Moskva Sergey Levkin fortalte avisen “Building.RU” i 2019, 102 kapital byggeprojekter inden for grænserne af industriområder, i alt 4.389.000, blev indført i hovedstaden. Sq. Heraf 54 objekter med et samlet areal på 3.530.000. Sq. m har et boligformål.

marts 2020 er der siden begyndelsen af januar blevet indført 16 anlæg inden for grænserne af industriområder med et samlet areal på 1.067,3.000. Sq. 14 af dem er beboelsesejendomme med et samlet areal på 1.064,5 tusind. Sq. Ifølge den godkendte “Tidsplan for indførelsen af fast ejendom i 2020, der bygges på bekostning af ekstra-budgetmæssige kilder” i grænserne for industriområder er planlagt til at indføre omkring 3,22 mio. Sq. fast ejendom, hvoraf ca. 1,5 mio. Sq. områder vil være boliger.

” Til dato, næsten 70% af boligudbuddet (139 projekter) er placeret i de tidligere industriområder,” sagde Natalia Kuznetsova, generaldirektør for ejendomsmægleren BON TON. – Den største andel tilhører business class, der koncentrerer 57,7% af tilbuddet i 59 projekter. Andelen af komfort-klasse – 38,8% i 68 LCD, premium klasse – 3,2% i 12 projekter, økonomi klasse – 0,3% i 1 boligkompleks. Samtidig er andelen af fast ejendom efterspørgsel i industriområder 77,5% for komfort klasse, 84% for business class, og – 37,6% for premium klasse.

Fordelene ved “våd”
Så de fleste af de komfort og business class projekter, der udgør top 10 for salg af lejligheder er placeret i de tidligere industriområder. De bygger på princippet om integreret udvikling af områder (COT), som indebærer oprettelse af ikke blot fast ejendom til beboelse, men også en fuldgyldig infrastruktur for komfortabel tilværelse. Udviklere får mulighed for at skabe et storstilet projekt fra bunden, hvilket ikke begrænser den eksisterende udvikling. Som managing partner metrium og medlem af CBRE partner netværk Maria Litinetska bemærker, kunden erhverver ikke bare en lejlighed, men en vis livsstil, et solidt miljø af høj komfort.

“Desuden er transporttilgængelighed også godt og godt på sådanne steder,” siger Olesya Koshkina, kommerciel direktør for AFI Development. – Historisk set er det område af de tidligere anlæg er placeret i skæringspunktet mellem flere vejårer i byen, hvilket skyldes behovet for god transport tilgængelighed, har et udviklet system af teknisk kommunikation og infrastruktur.

Faktisk er de fleste industrizoner i hovedstaden bekvemme: har adgangsveje, landtransport stop, funktion eller under opførelse metrostationer og ICC i gåafstand.

Post your Comments