Hvilken port er bedst til parkering

juni 13, 2020 By luc

Valget går ind for løft og sektionsopdelt
Når vi taler om porten til parkeringspladsen, henviser oftest til indgangen til indgangsgruppen, hvorigennem bilen kommer til parkeringspladsen og forlader den. I de fleste tilfælde falder valget på lift-sektion porten, da dette design har den mest afbalancerede sæt af egenskaber til brug i en kollektiv garage. Denne type port har sådanne kvaliteter som:

– høj isolering

Pålidelighed

Reparation og omkostningseffektivitet

– et stort udvalg af farver, finish muligheder, ruder

Tilfredsstillende hastighed og rigelig kapacitet til at udstyre og justere automatisering

– Optimale omkostninger

I forskellige tilfælde – forskellige
Virksomheden tilbyder sine kunder en bred vifte af lift-sektionsopdelt porte til parkering, der opfylder alle mulige krav.

SPU F42 er basismodellen for lift-sektionsporten til parkeringspladser.

Det har et sikkerhedsniveau, der opfylder alle russiske og europæiske normer (beskyttelse mod klemme fingre, brud på reb og fjedre, beskyttelse mod tapperhed, sideopsamling, osv.). Denne model har fremragende isoleringsegenskaber, har lydisolerende egenskaber, modstår perfekt vindbelastninger, pålidelige i drift. Et stort udvalg af guider giver dig mulighed for at installere SPU F42 gate i næsten ethvert rum.

Når det er installeret i koldt klima, anbefales det at bruge SPU 67 Thermo gate. SPU 67 Thermo gate er en port med øget tykkelse af sektioner og et varmebrud, samt en unik Thermo Frame-teknologi for at undgå “broer”

kold.” Bemærk, at H’rmanns sektionsporte kan udstyres med en wicket uden en tærskel. Dette gør det muligt at bruge denne exit som en ekstra nødsituation, for at give komfortabel drift for lav mobilitet grupper af befolkningen, samt brugere med barnevogne, cykler, kufferter, osv.

Hvis kunden har særlige ønsker for udseendet af porten, er virksomheden klar til at tilbyde snesevis af forskellige løsninger til at skabe en eksklusiv. Her kan du være opmærksom på portene af typen ALR og APU med et stort område af ruder, herunder, og med brug af naturligt glas. Og porten til SPU F42Plus-modellen vil gøre næsten alle muligheder, motiver og designløsninger levende. Hvis du ønsker, at porten ikke skal skille sig ud på bygningens facade, kan du bruge et særligt ALR-design til at beklædning kundens eget materiale.

Moderne byarkitektur er ideel, såsom portene til den elegante og stilfulde Vitraplan-serie.

Hvis automatiseringen er sin egen – det vil bestemt ikke lade dig ned!
Det rigtige udvalg af automatik er af stor betydning for den komfortable og problemfri drift af lift-sektionsopdelt porte på parkeringspladsen. Der er mange faktorer at overveje: hastigheden af lærredet, algoritmer af porten, regulering af bevægelse i tilfælde, hvor en åbning bruges til ind-og udrejse, det fælles arbejde automatisering og brandsikringssystemer og SCUD, samt hvilke enheder vil blive brugt af brugerne til at åbne porten.

Alle de vigtigste komponenter i porten, herunder drev og automatisering, er udviklet og fremstillet uafhængigt. Dette sikrer, at alle systemer er fuldt kompatible og fuldt konsistente.

For genstande med ultraintensiv drift eller øgede krav til åbnings-/lukkehastighed – samt for parkeringspladser, der kræver temperatur og ikke tillader overbelastning foran porten – anbefaler vi brug af højhastighedsspiral eller sektionsgater H’rmann HS (HighSpeed). Denne type port, der ikke er ringere i elevatorsektionens hovedegenskaber, gør det muligt at åbne med en hastighed på op til 2,5 m/s.

H’rmanns højhastighedsporte er masseudstyrede med et sikkerhedslysnet for maksimal sikkerhed under drift og en styreenhed med frekvensomformer. Smart Control giver dig mulighed for effektivt at planlægge vedligeholdelsesarbejde ved hjælp af fjernadgang til gatestyreenheden. Dette vil reducere omkostningerne og nedetiden for serviceafbrydelser.

Post your Comments