Hvordan vælger man en port til garagen?

juni 13, 2020 By luc

Der er mange typer af garage porte: swing, rollback, roll, lift-turning og de mest “avancerede” – sektionsopdelt, som ikke kun er meget praktisk, men også imponerende pålidelige.

Mange mennesker vælger denne type port, fordi de er kompakte, det vil være næsten ingen plads i rummet: når du åbner lærredet bevæger sig på guiderne under loftet af garagen. Derudover er der ingen skærf i de tværgående porte, som, svajende i vinden, kan beskadige bilen.

Vil du have sådan en port til din garage? I vores artikel – egenskaber, som du kan hente virkelig høj kvalitet sektionsopdelt strukturer.

Energieffektivitet: som en mur

Portene, som er i stand til at holde rummet varmt, beskytte det mod vind og høj luftfugtighed, betragtes som energieffektive. Nutidens producenter arbejder aktivt på at forbedre denne vigtige indikator. Og her ud af konkurrencen er ALUTECH Group of Companies, som tilbyder Prestige serien sektionsopdelt porte.

Bunden af lærredet er et sandwichpanel 45 mm tykt, hvilket kan sammenlignes med en mur på 60 cm. Takket være den øgede tykkelse af panelerne, som er 2 stålplader forbundet til slottet og fyldt med tæt skum, prestige porten ikke kun bevarer varmen godt, men også klarer perfekt med vindbelastninger. Test viste, at lærredet kan modstå vindstød på op til 120 km/t.

Portens “termiske” egenskaber afhænger også af forseglingen, som er installeret på omkredsen og mellem panelerne. I design fra “ALUTECH” er det lavet af EPDM, som ikke absorberer fugt og ikke revner selv i svær frost, hvilket giver tæthed og høje termiske egenskaber af porten. Samtidig, over- og sidetætninger i Design Prestige – to-kronblad. Luftkammeret, som dannes mellem kronbladene, bremser varmeudvekslingen mellem rummet og gaden.

Tætheden af porten sikres ved, at lærredet presses tæt til sealeren af justerbare rullebeslag. Hvis rummet til sidst formindsker eller ændrer aqueerens geometri, kan du altid justere tryktætheden manuelt.

Lang levetid og pålidelighed: 10 års korrosionsgaranti

Hver ejer ønsker garage porte til at tjene så længe som muligt. Åbning og lukning flere gange om dagen, testet af dårligt vejr (høj luftfugtighed, vind, brændende sol) – porten er ikke let!

Med dette in mente bruges Prestiges buede arksløjfer til at forbinde sektioner til Prestige-strukturerne, som kan modstå betydelig belastning for at bryde. 4 lag af metal i de steder, montering sløjfer udelukke risikoen for deres sagging, og den lukkede kontur af stålplader gør panelet stiv og holdbar.

For alt dette, prestige sektionsopdelt porte er ikke korrosion-tilbøjelige. Det faktum, at lærredet anvendes tre-lags belægning – zink og prime lag, samt et dekorativt lag af PUR-PA, der beskytter ikke kun mod rust, men også mod små ridser og brændende sol.

ALUTECH Group yder en udvidet garanti på 10 år for fraværet af end-to-end korrosion af sandwichpaneler, stålprofiler i guidesystemet og ophæng, rustfri stålelementer. Dette bekræfter endnu en gang, at producenten er helt sikker på sit produkt!

Designfunktioner: mere end 200 farver og stilfulde tegninger på lærredet

Ekstern perfektion af porten opnås på grund af den upåklagelige kvalitet af alle elementer i systemet. Møblerne i rustfrit stål i Prestige designer ikke kun garanterer deres uafbrudte åbning og lukning, men eliminerer også risikoen for korrosion og rustne lækager fra indersiden af panelerne. Portene til denne serie er velegnede til installation i kystområder og rum med høj luftfugtighed.

Men den harmoniske kombination af porten med facaden af huset og andre elementer i det ydre er fastsat takket være den brede design kapaciteter “ALUTECH”. De kan males i en af 10 standard farver uden en mark-up – fra rolig pastel til lyse og saftige. Desuden er omkring 200 forskellige nuancer fra RAL kataloget leveres som en mulighed.

En speciel løsning fra “ALUTECH” til dem, der er på udkig efter noget særligt – digital udskrivning på kravelærredet. Listen over standardtryk indeholder 33 teksturer fra 4 kollektioner: metal, træ, natursten og beton. Desuden får ejerne en unik mulighed for at bestille en port med et individuelt billede. Fuldstændig frihed til kreativitet!

Post your Comments