I stuen bursdagsfesten, i rommene tyvene i aksjon

SE OGSÅ – I stuen bursdagsfesten, på rommene tyvene i aksjon. Et annet tyveri utført av forbryterne i et hus i Via Doberdò, i Carpesica. Det skjedde om kvelden 26 august, da hele familien og noen venner hadde samlet seg for å feire vertens bursdag.

«Det var kvelden for bursdagen min,» kommer verten tilbake. Vi feiret med familie og noen venner. Vi var alle i første etasje av huset. På ca 8:30 jeg gikk til rommet mitt, alltid i første etasje, og nesten besvimte. Hovedsoverommet hadde blitt satt under over, det så ut som en tornado hadde gått. Og ingen av oss hadde følt noe. Vi ringte umiddelbart carabinieri. Vi la deretter merke til at et hull hadde blitt gjort på vindusrammen som ble brukt til å åpne håndtaket og gå inn. Hvordan kom de seg på terrassen i første etasje? Hvordan kunne vi ikke høre noe?»

Skuffer og skap hadde bokstavelig talt blitt tømt. «De stakk av med alle de dyrebare,» sier mannen sønderknust. Og spesielt stjal de en gullkjede med et anheng som huset bildet av vår døde sønn inni. En kjede av stor følelsesmessig verdi for min kone, som nå ikke forstår hva som skjedde.» Alt som er igjen av familien er å klage til carabinieri.

Til slutt angret jeg: «Jeg fikk da vite at en nabo hadde lagt merke til at folk klatret over nettet i huset mitt. Hvorfor advarte du oss ikke eller kontaktet 112?»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *