Ikke-brændbare facadesystemer fra TECHNONICOL: Saml et pålideligt og sikkert puslespil til privat husbygning

juni 13, 2020 By luc

Systemerne i Facaden Varmeisolering Composite (SFTK) – det er sådan det professionelle sprog bygherrer kaldte systemet “våd facade”, som længe har vundet popularitet i opførelsen af industrielle og sociale faciliteter, og i private husbygning. Takket være isoleringslaget af stenuld har TN-FASAD Pros en række håndgribelige fordele i forhold til andre facadeisoleringssystemer. Dette er brandsikkerhed, høj isoleringskapacitet, dampmodstand, langsigtet reparationsoperation samt evnen til at implementere dristige designdesign, der understreger det unikke ved hver monteret facade.

Et vinduesteknologi
Vi har alle længe været vant til de tjenester, som teknologien “et vindue”, når en række indbyrdes forbundne problemer kan løses på ét sted, det er praktisk og sparer en masse tid. Technonicol introducerer denne teknologi inden for facadeisoleringssystemer.

“TN-FASAD Profi er en løsning, hvor alle facadekomponenter samles i et enkelt kompleks, hvert elements indgangskontor er blevet udført, der er udført test af deres kompatibilitet og driften af systemet som helhed, hvilket giver os mulighed for at tale med tillid om pålideligheden af den foreslåede løsning,” forklarer Konstantin Kozetov.

Holdbarheden af gips facade systemer, sagde han, afhænger af en kombination af flere på hinanden følgende faktorer: kvaliteten af råvarerne, læse-og skrivefærdigheder installation og rigtigheden af yderligere drift og reparation.

“I vores tilfælde er teknologien i “et vindue”, at alle elementer i facadesystemet leveres af en virksomhed, som er ansvarlig for deres arbejde helt, og ikke separat. Der er med andre ord ingen risiko for, at nogen af elementerne er blevet valgt forkert, og dette kan påvirke systemet som helhed, når det drejer sig om TN-FASAD Pros.

I modsætning til situationen, når forbrugeren, der ikke har nogen specialundervisning, forsøger at “blinde” facadesystemet “fra hvad der er” og ofte fra det faktum, at “hvad der er billigere”. Forkert udvalgte komponenter i systemet kan føre til fejl i form af bundter og revner, og til ekstremt alvorlige problemer i form af delvise eller fuldstændige kollapser af facaden, – advarer eksperten.

“Mal guld, ja veje,” eller Brugen af primere i isolation af facader af porøse elementer (skum og betonblokke)
TN-FASAD Profi er et system bestående af et bestemt sæt komponenter, der er monteret sekventielt i overensstemmelse med teknologiske deadlines og installationsregler. Som et eksempel, facaden arbejder i et individuelt hus med vægge af skum eller betonblokke, som er de mest almindelige materiale til privat udvikling i Rusland.

I de fleste tilfælde er materialet af væggene porøst og har en høj absorberende kapacitet, hvilket betyder, at en del af vandet fra opløsningen af det klæbende lag, som er nødvendigt for det sæt af styrke, blot absorberes af basen og det resterende vand i opløsningen kan ikke være nok til det sæt af nødvendige styrke, dvs isoleringslag kan have utilstrækkeligt greb med væggen, hvilket igen kan føre til fatale konsekvenser.

For at forhindre dette er det nødvendigt at begrænse basens absorberende kapacitet og udføre den. For at gøre dette, er særlige formuleringer anvendes – primere, som anvendes på hele overfladen af facaden, før stikning isoleringslaget og før installationen af det dekorative lag. Technonicol 010-grunden er et af de centrale elementer i systemet og kan ikke ignoreres.

Dyder vat til et privat hjem
Den næste fase af installationen af TN-FASAD Profi er enheden af isolering lag af mineraluld TECHNOFAS GOTY. Dette er et centralt element i systemet, der garanterer brandsikkerhed og et behageligt mikroklima indendørs.

I en privat gård ofte lys brande eller grill, og hvis facaden er lavet af brændbart materiale, risikoen for brand under sådanne forhold stiger. Plader af mineraluld TECHNOFAS GOST brænder ikke og modstår temperaturen op til 1000 grader, de eliminerer helt risikoen for brandfacade.

Fordelene ved TECHNOFAS GOST omfatter også høje isolerende egenskaber, der giver dig mulighed for at spare på opvarmning om vinteren og aircondition på lang sigt. Mineral vat er sikkert for menneskers og kæledyr sundhed, som det fremgår af de sanitære og epidemiologiske fund af den russiske Health Service.

Post your Comments