Kinesisk vej – karantæne hus: at beskytte mod COVID-19 i Moskva hurtigt bygge et hospital-isolation

juni 13, 2020 By luc

Pandemi: Ikke Silkevejen
Coronavirus-epidemien kan starte i Moskva. Dette fremgår klart af kapitalmyndighedernes forberedelser og ordrer. April 10 blev der således erklæret total karantæne for alle massebegivenheder med mere end 50 deltagere, og massefestivaler, herunder det ikoniske “Krim-forår”, blev aflyst.

For det første, Moskva Rådhus indført den såkaldte “A” plan: måling af temperaturen for alle passagerer på internationale flyvninger og tage prøver til coronavirus i dem, der har det forhøjet, daglige temperaturmåling i børnehaver og skoler, fjerntliggende termometri på nogle metrostationer, aflysning af internationale sportsgrene, kulturelle, videnskabelige begivenheder. Arbejdet med at udvikle køreplaner for at opretholde en strategisk forsyning af fødevarer, medicinske produkter, lægemidler og personlige værnemidler er begyndt. Hospitaler blev åbnet i Moskva hospitaler.

Og ak, det er ikke nok. Marts 1, den første syge russer blev identificeret, hvilket betyder, at Plan “B” – tvungen isolation af pårørende, pårørende og naboer til smittede mennesker, retskendelse for desinfektion af lejligheder – blev hemmeligt sat på plads. Til dato, enhver masse begivenheder er blevet aflyst, nogle kontorer er blevet sendt til fjernelse.

På den baggrund har myndighederne i Moskva valgt den kinesiske måde at forebygge coronavirus på. Og stien er på ingen måde silkeagtig. Dette er masseisolation i særlige karantæne hospitaler, i tilfælde af ugunstig udvikling af begivenheder.

Kineserne mente, at da virussen er ekstremt smitsom, og perioden med drægtighedsperioden er på ubestemt tid, er det ikke en mulighed for at samle folk i isolationsceller på simple hospitaler. Vi er nødt til at bygge separate specialiserede hospitaler. Af den måde, er dette noget der minder om byerne kolera kaserne i det russiske imperium. Og ligesom kasernen skal hospitaler hurtigt opføres og hurtigt destrueres. Det er faktisk engangsbrug – til et enkelt formål.

Om det samme “mirakel af verden” er ved at blive forberedt til at blive rejst i hovedstaden …

Isolator. Hurtigt. Billige.
For at forebygge coronavirus og kontrollere det, et særligt mobilt kompleks af den nye smitsomme hospital vil blive bygget i Moskva, som vil supplere hospitalet i Kommunarka og smitsomme kliniske Hospital No.1. Ifølge Moskvas borgmester Sergei Sobyanin er der kun få coronaviruspatienter i den russiske hovedstad, og der er nok hospitalsfaciliteter til rådighed.

“Hver ny sag kræver hospitalsindlæggelse af ikke kun de mest syge, men også flere andre mennesker, – indrømmede Moskva leder af os howly stedet. – Alle, der er kommet i kontakt med bæreren af virussen, sendes til hospitalssengen, hvis de har selv de mindste tegn på SARS. Der er mange andre “forebyggende” indlæggelser, når mistanken om coronavirus ikke efterfølgende er bekræftet. Og selvfølgelig skal byen være klar til ethvert scenarie af begivenheder.

Det nye hospital vil blive bygget på kort tid fra hurtigt bevægende strukturer, udstyret med moderne medicinsk udstyr. En ekstern omkreds af hegn og sikkerhed er planlagt omkring hospitalet bygning, og spildevand vil blive taget til autonome rensningsanlæg udstyret med dekontamineringssystemer.

Ifølge myndighederne vil det smitsomme kompleks blive bygget i New Moskva på land i præfekturet Troitskij og New Moskvas administrative distrikter. Den specifikke placering er afviklingen af Voronovskoye, et område af landsbyen Golokhvastovo. Der er ingen store boligkomplekser og infrastruktur, de nærmeste huse er 250 meter, hvilket er 2,5 gange længere end kravene i SanPin til sanitære zone.

Samtidig garanterede Sergei Sobyanin, at der ikke ville være nogen fare for de lokale beboere. Desuden har det for lokalbefolkningen et indlysende plus. Hospitalet bliver nødt til at lægge en gasrørledning, hvilket betyder, at gas og nærliggende landsbyer vil blive leveret.

Af den måde, allerede erfaring med en sådan konstruktion eksisterer. Ifølge lederen af Institut for Nye Territorier Udvikling af hovedstaden, Vladimir Shydkin, det var i TinaO, at fire lignende klinikker blev bygget i 2012. Årsagen til byggeriet var altså mangel på smittende sundhedsfaciliteter. Minde om, at hver af de hospitaler var designet til at modtage 110 til 150 mennesker pr skift.

Vil optimering hjælpe os?
Et af de spørgsmål, som eksperter er rejst i dag, er, om at bygge en sådan bygning fra bunden, og selv så langt fra Moskva? Når alt kommer til alt, er hovedstaden i sig selv fyldt med forladte genstande, herunder medicinske. “Tak” til politikken for optimering af medicin, som blev gennemført i Moskva i de seneste år.

Om den forladte barselhospital til dem. Clara Cetkin (i kejsertiden – Morozov’s alms kappe) – vi vil ikke tale. Han var i dårlig stand, genopbygningen startede hjalp ikke meget. Og det er beliggende i hjertet af Moskva – hjørnet af Nikoloyamskaya og Shelaputinsky Lane.

Men det tidligere barselshospital nummer 21 om passage af zagorsky kan være egnet.

Post your Comments