Køreplanen. Trumps i ærmet af kunder eller Hvorfor i Rusland sådanne veje

juni 13, 2020 By luc

I 2016 udførte byggefirmaet “EliteStroy” vejreparationer i forstæderne til Moskva (Saraysky, Lakhavitsky, Ozersky og Yegorevsky distrikter). Arbejdet blev udført under en underentreprise fra Centrodorstroy, som modtog en statskontrakt nr. Beløbet af kontrakten beløb sig til 36 millioner rubler, arbejdet blev udført, staten kunden betalt midlerne, men midlerne nåede ikke eksekutor.

I september 2016 blev der foretaget en inspektion af lokaliteterne med henblik på vedtagelse og med deltagelse af repræsentanter for begge parter. Inspektionen blev udført ved hjælp af videooptagelsesværktøjer, som er beskrevet af notaren og registreret i inspektionsprotokollen. Ifølge optagelsen inspicerede Lazarev R.A., vicegeneraldirektør for Centrodorstroy, som havde tilladelse til at modtage værkerne, den asfalterede vej og undgik underskrivelsen af dokumenter, der bekræftede deltagelse i kommissionen. Det var ikke muligt at underskrive ledelsesdokumentationen senere.

Halvandet år senere modtog entreprenøren ikke blot ikke betaling, men modtog også en retssag. Moskva Court of Arbitration er allerede overvejer en sag om påstanden om “Centerdorstroy” til “EliteStroy” LLC for inddrivelse af beløbet for forskuddet i mængden af 23 millioner rubler og interesse i mængden af mere end 10 millioner rubler. Således den udøvende kunstner ikke blot ikke modtage betaling for de færdige værker, men også skyldte 33 millioner rubler.

“Det er vigtigt at bemærke, at det ikke kun handler om det faktum, at sådanne sager er ved at blive en praksis i Rusland, at tilstedeværelsen af beviser for opfyldelse af vilkårene i kontrakten ikke er en garanti for modtagelse af betaling, spørgsmål opstår allerede til retssagen selv,” siger retten repræsentant EliteStroy LLC, advokat Anastasia Pak.

Februar 13 i år, påstanden om “Centrodorstroy” til “EliteStroy” LLC om samme emne og grundlag blev overvejet, men allerede i Meshchansky District Court i Moskva. Og for tredje gang blev ansøgningen om udsættelse af sagen afvist.

“Faktum er, at behandlingen af den samme tvist kan føre til to modstridende retslige handlinger og ikke er i overensstemmelse med principperne om proceduremæssige besparelser, som art. 2 GPC i Den Russiske Føderation. Hertil kommer, at ansøgningen om udnævnelse af behandling af dokumenter, hvis ægthed er grund til at tvivle blev også nægtet, – sagde Anastasia Park.

Det er de dokumenter, der først udkom i december 2018, da mødet for første gang blev delvist præsenteret for ledelsesdokumentation – de handlinger, der blev undersøgt af skjulte værker, underskrevet mellem “Centerdorstroy” og “SU-450” – et datterselskab af den første, om udførelsen af de samme værker og underskrevet i de perioder, hvor objekterne stadig var i elitestroy LLC’s arbejde. Det er værd at bemærke, at ovennævnte datterselskab struktur (SU-450) ikke har modtaget penge fra Centerdorstroy, parterne udstedt nogle modregning af gensidige krav.

“Det er vigtigt at understrege, at alle objekter i henhold til staten kontrakten er blevet overdraget med succes til kunden (GBU Mo MoD Mosavtodor) uden kommentarer med de relevante 100% betaling fra sidstnævnte,” siger Anastasia Pak.

På grund af den systematiske overtrædelse af principperne i den kontradiktoriske proces blev retten til at indgive kun anvendelse i tredje forsøg, da dommeren ganske enkelt ikke gav mulighed for at tale. Desuden krævede retten i 3 sessioner sagsøgte til at udføre dokumenter til håndskrift undersøgelse, på trods af at ingen af parterne blev erklæret et sådant andragende.

“Desuden, efter at dommeren blev fjernet til forhandlingslokalet for at træffe afgørelse om anmodningen om en håndskrift undersøgelse, sekretæren for retsmøde, længe før dommerens tilbagevenden og annonceringen af retten handling, begyndte at uddele kvitteringer til parterne for at opnå en afgørelse om udnævnelsen af forensics,” Anastasia Park sagde. Som følge heraf udpegede retten en undersøgelse, men suspenderede ikke sagen i sagen, som fastsat ved lov, og udsatte mødet.

– Vores virksomhed har til hensigt at forsvare sine rettigheder, for det handler ikke kun om vores særlige sag, vi ved, at mange byggefirmaer i Rusland står over for lignende situationer, det handler om at beskytte omdømmet og branchen som helhed. Den situation, hvor en korrekt udførelse af arbejdet i Rusland, i vores tilfælde vej reparationer, er ikke en garanti for modtagelse af betaling – bliver en praksis selv på statslige kontrakter.

Vi agter at indgive en formel klage til den højere kvalificerende panel af dommere i Den Russiske Føderation for at kontrollere handlinger dommeren, i dette tilfælde – Podoprigora K.A., som efter min mening bør udrydde uprofessionelisme, ellers vil vi aldrig leve i en juridisk stat, – konkluderede Anastasia Park.

Post your Comments