L’Happy Family è rientrata i Italia

REVINE LAGO – De landet i Roma, og de har det bra. Den lykkelige familien etter fire og et halvt år avsluttet sykkelturen, og livet, dro fra Ushuaia, den ekstreme spissen av Sør-Amerika, og endte i El Salvador. Covid ødela planene, fordi planen var å ri helt til California.

«For mange år siden drømte vi om denne returen som et eventyr, på en seilbåt fra Amerika til Europa, kanskje med Treshombres eller Eco Clipper, mellom poser med kakao og bio&fair kaffe. Men det var ikke tilfelle, klart ingen kunne forestille seg denne epilogen,» familien til Revine Lago kommunisert via sin Facebook-side kort tid etter ankomst i Italia.

Fra El Salvator til Madrid reiste Bellet Grava-familien på en humanitær flytur, så flyet til Italia ikke uten noen ulemper. Nå er jeg i Roma, «kokt, men glad», skriver Sebastian, Alberta, Anna og Angela – og med i hånden det negative resultatet av Covid-19 tampong. Takket være mauro Astengos varme velkomst er vi i en komfortabel leilighet hvor vi kan tilbringe tillitskarantene, oppdage Roma og forberede oss på denne nye begynnelsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *