«Lukkede museer og tørrbeakte turister»

SE OGSÅ – «Hvordan kan vi strebe etter å bli en turistby hvis museene forblir åpne bare på lørdager og søndager?» Spørsmålet oppstår minoritetsgruppen Civic Revival-Participate Vittorio etter, tegning en balanse av sommeren seirende, bemerket hvordan, til tross for coronavirus, mange turister kom til byen, og spesielt i Serravalle, men fant palasser og museer stengt fra mandag til fredag.

«Skattene er der, men de holdes skjult hele uken. Er dette turisme-kulturpolitikken som bør gjenopplive byen? Vi er byen med det største antall museer i provinsen Treviso, men også – fremhever minoriteten – med det største antall museer stengt. En plate å ikke skryte av.»

I år ønsket administrasjonen å starte en forlengelse av åpningstidene til museene, men pandemien kom i veien. » Vi begynte å tenke på det i begynnelsen av året, så coronavirus nødsituasjon blokkert oss og museene forble stengt i lang tid – forklarer rådmannen for kultur Antonella Uliana -. Uten å vite hva slags turistbevegelser det kunne være i sommer, ble prosjektet bremset ned. Men det er vår intensjon å kunne gjennomføre det med neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *