Mandag morgens siste farvel til Marco Vendramini

MOTTA OF LIVENZA – Begravelsen til Marco Vendramini, som var offer for en tragisk bilulykke som skjedde onsdag 19 august, på fylkesveien 463, i kommunen Majano, i provinsen Udine, vil bli feiret på mandag 31 august kl 10 am. Et territorium han elsket veldig høyt, som ofte var destinasjonen for hans motorsykkelturer og hvor han, dra nytte av ferien, hadde kommet tilbake selv den jævla morgenen.

Motorsyklisten, respektert formann i selskapet Veneta Isolatori di Ceggia, i venetianerne, angivelig truffet med sin Suzuki en Ape Piaggio van som foregår, med to lokale eldste om bord, som var stasjonær på veien, og dessverre hadde ulykken, ødelegge på bakken, for å ende opp i motsatt kjørefelt der en semitrailer drevet av D. V. , av Prevalle (Brescia), som ikke bare overveldet og knuste ham, men også forsvant: sporet opp noen timer senere av politiet som umiddelbart satt ut i søk, brescia lastebilsjåfør blir etterforsket av Udine aktor kontor for heftig forbrytelser av veien drap og utelatelse av redning. Han begrunnet seg med å hevde at han ikke innså at han hadde investert centaur, men hans utrolige versjon er nektet av flere vitnesbyrd.

Statsadvokaten med ansvar for straffesaken, Dr. Paola De Franceschi, har også beordret en obduksjon på offerets kropp, ansvarlig for dette, instruerer Dr. Antonia Fanzutto, som fortsatte med undersøkelsen tirsdag 25 August: den medisinske tekniske konsulenten vil ha 45 dager til å sende inn sin ekspertuttalelse, som må avklare først dødsårsaken som bekrefter den åpenbare koblingen mellom investeringen og dødsfallet.

Etter perital operasjoner, endelig rettsinstansen i dag, fredag 28 August, har overført klarering og familiemedlemmer har dermed vært i stand til å sette datoen for begravelsen: Vendramini forlater i enorm smerte hans 17 år gamle datter Silvia, ex-kone Roberta, eldre foreldre Amedeo og Maria og bror Giancarlo som, å kaste full lys over fakta og få rettferdighet , gjennom lederen for Treviso-kontoret, Diego Tiso, har stolt på Studio3A-Value S.p.A., et selskap som spesialiserer seg på nasjonalt nivå i skader og beskyttelse av borgernes rettigheter.

Og mange vil ønske å si det siste farvel til Marco Vendramini, i det brennende rommet satt opp på Kanzian Funeral House i Gorgo al Monticano starter lørdag ettermiddag (timer, 14:00-17:00, søndag 2-17:00 og mandag fra 08:30) og deretter mandag på kirken i Motta di Livenza, hvor rosenkransen vil også bli resitert på søndag kl 18:00: kisten, på sin siste reise til katedralen , vil også bli eskortert av noen av offerets biker venner. 49-åringen var faktisk veldig godt kjent og godt likt ikke bare i Motta di Livenza, men også i Ceggia, hvor han jobbet, og i hele Marca. Det vil bli begravet på kirkegården i grenda St. John.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *