Modulbau moduler: bygge hurtigere og tjene mere


juni 13, 2020 By luc

Processen med at installere cockpittet er enkel og teknologisk.
En af disse modulære teknologier, som kan reducere byggetiden med et gennemsnit på 2,5 måneder, tilbydes af det russiske selskab Modulbau. Det har bragt på markedet modulære VVS hytter, fuldt klar til at blive installeret. Bygherren reducerer sine materialeomkostninger betydeligt, øger hastigheden af opførelsen af objektet og øger den økonomiske effektivitet af projektet.

Metoden til at samle en modulær struktur i produktionen, før det kommer til byggepladsen, kaldes pre-factory. Det er allerede blevet anslået, at ved hjælp af denne teknologi, bygherren modtager en ekstra fortjeneste fra hver lejlighed i mængden af 80.000. Rubler. Der er færre ansatte på byggepladsen. Og vigtigst af alt, denne tilgang giver 100% fabrik kvalitet efterbehandling.

I monolitiske huse installation er muligt efter hælde gulve og op til det øjeblik af syning af facaden. VVS kabinen stiger til højhus området og flytter til installationsstedet med en aftagelig rig. Den sidste operation i begge tilfælde er at slutte sig til risers.

Modulbau bruger aktivt BIM. Enhver individuel ordre begynder med udviklingen af et VVS-projekt. Den færdige BIM-model giver dig mulighed for at integrere kabinen i projektet på 3 minutter – dette reducerer designomkostningerne betydeligt.

Du kan vælge en typisk mulighed, og du kan individuel.
Så hvad betyder en VVS-modul ser ud? Det er en santechkabin, som er et badeværelse fabrik parathed. Kabinen selv er lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for fugt og temperaturændringer. Det patenterede gulvdesign sikrer det færdige designs stivhed. Kabinen er udstyret med alt det nødvendige udstyr og tilbehør, finishen er lavet i overensstemmelse med kundens tekniske opgave.

Det er vigtigt: udformningen af VVS kan vælges fra albummet af typiske løsninger, og udviklet i henhold til individuelle krav. Det kan have forskellige dimensioner, trim, kan bruges ekstra VVS-udstyr og møbler. Hvis det ønskes, kan modulet kombineres med en sauna. Således er det muligt at gennemføre et design projekt af enhver kompleksitet – under forskellige klasser af boliger og formålet med objektet.

Hele arbejdsstadiet er udelukket fra byggeplanen
Opførelsen af badeværelset i traditionel forstand af ordet kræver streng kontrol af en række værker: VVS, fliser, udsmykning. VVS moduler spare tid (og derfor penge). Mere end 100 operationer – fra indkøb og opbevaring til kontrol af arbejdstagere – er udelukket fra arbejdsplanen. I stedet leveres det færdige modulært produkt til byggepladsen på én gang. 
Og tilstedeværelsen og brugen af et sådant produkt i opførelsen af hurtigt bevægende faciliteter – hospitaler, hospitaler, karantænefaciliteter – er simpelthen vanskeligt at overvurdere!

Det tager kun tre dage at lave et VVS-modul. Den veletablerede produktion gør det muligt at producere produkter af fabrikskvalitet til en fast pris.

“Vi besluttede, at vi kunne tilbyde en løsning til russiske udviklere, der ville reducere byggeomkostningerne og bygge konkurrencedygtige innovative faciliteter,” siger Modulbau grundlægger Demid Kosterev. “Hos Modulbau arbejder vores specialister på at forbedre de forslag, der allerede er efterspurgte, og udvikle nye.

Modulbau VVS kabiner er installeret i boligkomplekser og produktionsfaciliteter i Moskva og forstæderne. Til dato er mere end 24 tusind blevet installeret. hytter i 12 boligkomplekser. Dette er Wagevo Park, Bunin Meadows, Julebino Park, Eastern Butovo, White Dacha Park og så videre. Hvert nyt projekt i virksomheden er et nyt bidrag til udviklingen af modulbyggeri i Rusland.

Post your Comments