Nye tagløsninger til bygninger i hurtig bevægelse

juni 13, 2020 By luc

I dag repræsenterer bygninger og konstruktioner en bred vifte af omfangsrige planlægnings- og designløsninger. Ifølge materialet af de vigtigste bærende strukturer, kan de være med en armeret betonramme, en stålramme eller mursten bærende vægge. I dette tilfælde kan hegnsstrukturen af bygningen og konstruktionen tjene som armerede betonplader (præfabrikerede, monolitiske, præfabrikerede monolitiske) eller stål profilerede gulve.

Brugen af ensartede metalelementer i den bærende struktur, samt i hegnstrukturen, karakteriserer bygningen som hurtig bevægelse. De hurtige bygninger omfatter industribygninger, logistik og indkøbscentre. Teknologien i hurtigt bevægende bygninger fra en metalramme i dag indtager toppen af popularitet.

Lave byggeomkostninger i alle faser af arbejdet, fra design til idriftsættelse af bygninger. Taget, i dette tilfælde, er forpligtet til at yde beskyttelse mod virkningerne af nedbør og pålidelighed i hele livet. Langsigtet imprægnering af titusinder af kvadratmeter er en kompleks teknisk opgave, der skal løses enkelt og hurtigt.

Den bærende base af taget af en hurtig bygning er en profileret ark. Sådanne tage udføres oftest som kombineret. Udformningen af det kombinerede tag er standard og består af følgende lag: dampisolering, isolering, basen under tagtæppet og faktisk selve tagtæppet. Alle lag af det kombinerede tag udføre visse funktioner, og kvaliteten af hver af dem i væsentlig grad påvirker inter-reparation levetid af taget.

Brugen af traditionelle dampisolering film som et materiale til dampisolering fører ofte til en krænkelse af integriteten af dampisolering lag, især under installationen, hvilket er uacceptabelt.

For at sikre pålideligheden af dampisolering lag og forhindre hydrering af taglag damp fra det indre, specialister i virksomheden Technonicol, har udviklet et særligt materiale – PAROBARIER S. Denne folie-polymer polymer materiale. Materialet er praktisk i installationen og har en høj mekanisk styrke, som giver dig mulighed for at bevæge sig på det lagte dampisoleringslag uden frygt for skader.

Afhængigt af interiørets våde tilstand er der udviklet to typer parobarier C – A500 og F1000. Test udført i avancerede europæiske laboratorier har vist, at materialet har en modstand mod spredning af vanddamp Sd’1200m.

Desuden bekræftes lave dampresistensværdier af test i indenlandske laboratorier – CNIIPROMDY. Dette gør det muligt at anvende materiale på tagene af hurtigt bevægelige bygninger med tørre, normale, våde og våde driftsform af lokaler.

Som et isoleringslag i den pågældende type tage anvendes fliseisoleringen. Dybest set er det: sten vat, ekstrudering Styrofoam og isolering på grundlag af Styrofoam.

Som grundlag for tagdækning tæppe med en base af profilerede ark, enten overfladen af den nationale afretningslag, eller overfladen af isoleringsmaterialet, der anvendes.

Når bunden af landsholdets plader er placeret, er tagtæppet lagt ved hjælp af den metode til smeltning. Erfaringerne med at bruge systemer med landsholdet slips viste, at det ikke er muligt at opnå luftfugtigheden i bunden af landsholdet med en uafgjort på 5%. Som et resultat, med en kontinuerlig stikning af det nederste lag, er der en høj sandsynlighed for oppustethed af tagtæppet.

Baseret på resultaterne af undersøgelsen af verdens erfaringer og udført forskning i Selskabet Technonicol kom til den opfattelse, at landsholdet afretningslag kan bruge kun ikke en solid lim af det nederste lag af tagtæppet. I dette tilfælde undgår oprettelsen af en “vejrtrækning” tag oppustethed. Et eksempel på denne tagløsning findes i figur 1.

Naturligvis tag beluftere er en integreret del af sådanne systemer. Den anden typiske løsning er tagtæppet på isoleringslaget. Som regel anvendes metoden til mekanisk fiksering af tagtæppet. Både tolags- og enkeltlagsløsninger kan anvendes i tagene på bitumen-polymermaterialer (Figur 2, Figur 3).

Post your Comments