Peikko anlæg bygger kapacitet med Konecranes kraner

juni 13, 2020 By luc

Vellykket sag
Peikko er en global producent af armeret beton produkter og komposit bjælker. Virksomheden har været repræsenteret i Rusland siden 2006. I 2009 begyndte hun at udvikle sin egen produktion i Skt. Petersborg. For at øge produktionskapaciteten blev anlægget flyttet til Industriområdet Parnas og sat i drift i april 2018. Det samlede areal af det nye kompleks er omkring 7.000 kvadratmeter. Meter væk. Nu arbejder mere end 125 mennesker på produktionsstedet.

Der var behov for industrikraner med høj kapacitet for at udstyre anlægget. “Ved at vælge udstyr trak vi på vores udenlandske kollegers erfaringer, analyserede statistikken over udstyrsdrift i forskellige lande og fandt ud af de typiske problemer og løsninger,” siger Sergey Scherbina, produktionsdirektør hos Peikko. “Til sidst valgte vi Konecranes kraner. De er meget udbredt på Peikko fabrikker i Europa og har vist sig i langsigtede driftsforhold ved maksimal belastning. En vigtig faktor for valg var tilstedeværelsen af en forhandler netværk i Rusland, som ikke kun kan organisere levering af udstyr, men også give en service af høj kvalitet.”

Brokraner er det centrale led i anlæggets produktionslinjer. De anvendes til at flytte materialer, emner og slutprodukter i alle faser: fra modtagelse af materiale til lastning af færdige bjælker i køretøjer. Under sådanne forhold er pålidelighed, ergonomi og manglende udstyr er nøglen: disse egenskaber påvirker direkte produktionens hastighed og effektivitet, hvilket påvirker produktionsomkostningerne.

Nu er fem Konecranes brokraner i drift på Peikko fabrikken i St. Petersborg: to to-tønde ti-ton kraner, en to-punkts kran med en kapacitet på 20 tons med en magnetisk traverse for arbejde med plademateriale, en enkelt-tønde ti-ton kran, og en to-tønde kran med en kapacitet på 6,4 tons med en magnetisk traverse for store- bevægelige metal.

“Konecranes udstyr har vundet vores tillid gennem vigtige kvaliteter såsom bekvemmelighed og sikkerhed, pålidelighed og nem service,” siger Sergey Scherbina, direktør for produktion hos Peikko.

Kvaliteten er i detaljerne
Pålidelig og sikker drift af kraner leveres af noder og komponenter af høj kvalitet, såsom bremse- og rebsystemer, radiostyringsenheder, IT-moduler. Hastighedsjusteringsmekanismen forbedrer udstyrets ydeevne og sænker energiomkostningerne. Kraner er også udstyret med intelligente systemer af den sidste generation, som gør det muligt at forbedre nøjagtigheden af lastpositionskontrol, udpege “no-go zoner” for passage af kranen, automatisk blokere bevægelse ved tilslutning, slynge eller last. Assisteret belastningssving hjælper med at dreje lasten med en enkelt tlf., holder rebene strakt og eliminerer lastens sidetræk. Og “Følg mig”-funktionen accelererer lastoperationer betydeligt, så du kan bringe kranen til lasten, bare peger krogen med hånden.

Brokrakenes modulære design gør det muligt at skabe unikke tekniske løsninger baseret på dem, der opfylder behovene i en bestemt produktion og facilitet. Der er f.eks.

Efter markedskravene moderniserer og udvider Peikko produktionen. “Det nye Konecranes-udstyr blev lanceret sidste år, men vi ser allerede dets effektivitet. I den forbindelse planlægger vi at købe flere enheder af små kraner, og hvis vi opnår den nødvendige produktivitet i virksomheden – et andet fortov til fuld design vedligeholdelse af produktionen af kraner – siger Sergei Scherbina. “Vi bemærker, at den russiske enhed “Contrains Demag Rus” er parat til at reagere hurtigt nok på vores anmodninger. Vi forventer fortsat at modtage driftssupport fra udstyrsproducenten for at holde vores nøglemaskiner kørende.”

Post your Comments