Ruller på vinduerne og “varme” porte til garagen – hvad har du ellers brug for en behagelig vinter?

juni 13, 2020 By luc

Så huset skal være varmt i første omgang. Det er ingen hemmelighed, at den vigtigste kilde til varmelækage i efteråret og vinteren kan være utilstrækkeligt lufttætte vinduer og døre. Desuden kan en masse problemer levere en kold garage, hvis det er placeret under huset eller har en tilstødende væg. Men varmetab kan undgås ved at tage sig af effektiv isolering på forhånd.

Prestige Ruller: Speciel Thermoprofile vil beskytte mod kulde og vind
Hvis vi taler om vinduesruller, er en af de bedste løsninger Prestige. Designet af denne serie er kendetegnet ved styrke og vindstabilitet. De er funktionelle og i stand til at skabe en atmosfære af øget komfort i huset. Hvad kan vi sige om deres imponerende isoleringsegenskaber!

Især kan en særlig AR/41T termoprofil anvendes i ruller. Design fra det perfekt bevare varmen indendørs, reducere varmetab gennem vinduer op til 50%, hvilket giver betydelige besparelser på opvarmning.

Dette fungerer sådan her: fra indersiden af profilen er en sølv termisk dækning med et stort antal aluminium partikler, som giver en højere varme-reduktion ratio.

Hertil kommer, når lukkede ruller mellem vinduesblokken og den beskyttende struktur dannede en luftpude, hvilket skaber yderligere modstandsdygtighed over for varmetransmission. Hjælper med at holde skummet varmt og tæt, hvilket fylder profilen.

Således i komplekset, alle disse løsninger bliver en garanti for rekord isolering indikatorer for Prestige rulle. Hvad du har brug for en behagelig overvintring!

For nem styring af ruller, ALUTECH Group af virksomheder tilbyder pålidelige elektriske drev. For ejere af rummelige huse med mange vinduer og dermed en rulle bliver de en uundværlig løsning. Ved at trykke på knapperne på fjernbetjeningen kan du åbne og lukke rullerne en ad gangen, alle sammen eller kombinere dem i grupper.

Prestige Garage Gate: giver en behagelig temperatur og hjælpe dig med at spare på opvarmning
En fantastisk måde at undgå varmetab i garagen er at vælge de rigtige porte, såsom Prestige serien fra ALUTEX.

Bestilling dem, får du pålidelige designs fra tykke 45-millimeter sandwichpaneler, i stand til at modstå orkanen vindhastigheder på op til 120 km / t. For at undgå tab af varme og træk, lærredet er forseglet rundt om omkredsen ved hjælp af frost-resistente to-kronblad sæler og cuddles op til rækkevidde af justerbare rullebeslag. Alle disse løsninger gør Prestige-porten sammenlignelig i energieffektivitet med en mur på 60 cm.

Således sektionsopdelte strukturer fra “ALUTECH” bidrage til at opretholde en komfortabel mikroklima i garagen hele året rundt. Installation af Prestige-porten i kolde områder sparer en rund mængde på opvarmning.

For ikke at spilde tid og kræfter på manuel åbning af porten flere gange om dagen, kan du udstyre strukturerne med automatik. Den bedste løsning for Prestige garage porte vil være Levigato elektriske drev. Den kraftfulde motor-reducer garanterer deres høje operationelle ressource – op til 30.000 lifts-down lærreder, hvilket svarer til 20 års dagligt arbejde med 4 åbnings- og lukkecyklusser om dagen. Desuden vil installationen af elektrisk drev bidrage til at spare varme: automatiserede porte arbejde hurtigere, så den opvarmede luft ikke har tid til at flyve ud af rummet.

Kort sagt, installation af energieffektive ruller og Prestige porte er en fantastisk måde at reducere varmetab derhjemme ved at gøre det endnu hyggeligere. Mød vinteren med komfort og beskyttelsessystemer i “ALUTECH”!

Post your Comments