Så snart han forlot hjemmet endte han opp i grøfta og ble sittende fast i cockpiten

VALMARINO CISON – Han forlater gaten og er skadet: frykt i går ikke langt hjemmefra.

Det verste var den populære journalisten Luigi Gandi, bosatt i Cison di Valmarino som var på vei til Trieste i går morges for å jobbe.

Rundt fem 00 00 endte han opp i en grøft. Og han satt fast i bilen.

I det øyeblikket passerte han en vogn som befridde ham. Endelig var mannen uskadd.

Via Facebook fortalte han: «Jeg gikk ut av veien med min Lancia Cabrio for et slag søvn i en grøft med fly på mer enn 10 meter. Det er et stort gjennombrudd. 3 menn og 3 tauebiler. En knuste kranen. Tung maskin og jeg lever ved mirakel. Tøff hud. Alltid i live.

700 meter hjemmefra. Jeg kom fra huset mitt i Zuel for å jobbe tidlig. Mens jeg satt fast i bilen og prøvde å komme meg ut dørene, stoppet en Grigolin-lastebil fra Fornaci Calce kjørt av Iseo for å redde meg. Takk Iseo som tok meg med hjem med lastebilen.»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *