Sernaglias hvite fontener: en uvurderlig naturarv

BATTLE SERNAGLIA – En må-se utflukt som vil bli holdt på søndag 30 august, avgang fra parkeringsplassen til White Fountains Naturalistic Oasis, for en ganske unik opplevelse mellom krystallklart vann, historie og orientalske disipliner.

Utflukten ved foten av Treviso foten – organisert av arka kulturelle foreningen i samarbeid med foreningen Health & Care – vil faktisk bli gjennomført av en naturalistisk-miljøguide, også ekspert på militærhistorie, gitt tilkobling av disse områdene med noen kamper i første verdenskrig. Deltakerne vil bli ledsaget for en enkel utflukt, på flat, i kløftområdet hvor akvifer vannet i Piave Quarter sin klare flyt fra oppblomstring gjennom hele året.

Kort sagt, en spasertur til gjenoppdagelsen av den naturlige skjønnheten i territoriet, men ikke bare: atmosfæren som vil bli opprettet er en spesiell en, takket være velværepausene som vil ispedd turen. For de som ønsker, faktisk, vil det være mulighet til å utføre øvelser av Qi Gong og Tai Chi, mellom kampsport og meditasjon, under veiledning av en kvalifisert lærer.

Utflukten vil vare totalt ca 4 timer, inkludert pauser og lunsj – som vil bli pakket. Det krystallklare vannet som gir navnet til feriestedet Fountains Bianche di Fontigo og landskapene i det området der Rabòs og Rospér-bekker møtes, vil derfor være åstedet for en avslappende reise blant skjønnhetene ved foten, på en utflukt som ikke ved en tilfeldighet kalles «Velvære og natur».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *