Sikkerhed, holdbarhed, skønhed: mission er doable

juni 13, 2020 By luc

Mission : Bæredygtighed og sikkerhed
Det skal siges, at bogstaveligt talt alle Baumit-virksomheder nøje overholder principperne om miljøbeskyttelse. Dette omfatter optimering af brugen af naturlige råmaterialer, reduktion af energiforbrug og CO2-emissioner. På hvert trin i produktionen er kvalitetskontrol stram. Færdige produkter er underlagt obligatorisk test for fravær af skadelige komponenter.

Gruppens hjerte er forsknings- og udviklingsafdelingen. Specialister arbejder her, der implementerer lovende projekter og bringer nye produkter på markedet.

Det er ingen hemmelighed, at tanken om en sund livsstil er stigende popularitet i verden. Og det er på det tage udligningen af udviklerne af nye produkter i virksomheden.

I opretholdelsen af parametrene for økologi og sikkerhed, ser virksomheden sin mission – missionen for socialt ansvarlige virksomheder.

Historie: hvordan man bliver en leder, højere og højere
… Baumit International blev grundlagt i Østrig i 1988. I dag har det kontorer og datterselskaber i 26 europæiske lande. Virksomheden beskæftiger omkring 6.000 mennesker. Dens omsætning sidste år beløb sig til mere end 1 milliard euro.

Mange år siden, grundlæggerne af virksomheden satte sig den opgave at gøre kun høj kvalitet, miljøvenlige og holdbare formuleringer, uanset om det er flise lim, afretningslag eller murværk løsning. Og denne opgave er blevet udført!

I løbet af sin eksistens, har virksomheden formået at blive en pioner på markedet for eksterne isolering kompositsystemer, en af de førende inden for udvikling af komplekse løsninger til isolering og efterbehandling facader, en innovativ producent af dekorative plastre, kit og maling, farvet i en række forskellige nuancer af farvepalet. Også dette mærke producerer tørre blandinger baseret på beton og færdige efterbehandling kompositioner, veletableret på markedet.

“Vi ønsker, at folk i deres omgivelser skal føle sig sunde og fulde af liv,” siger Robert Schmid, administrerende direktør for Baumit Beteiligungen GmbH.

Produkter: dækker næsten alle segmenter af gips og blanding marked
Virksomheden producerer en bred vifte af produkter til facade isoleringssystemer: tør lim og forstærkning blandinger StarContact, ProContact og DuoContact, NivoFix og SupraFix lim. Også i rækken af virksomheden er en bred vifte af kobling løsninger serie MM, Klinker og SanovaAnticoBrick. Samt flisebelagt lim af BaumaCol linje.

Populær hos købere er kit og gips Baumit. Blandt dem er cement-kalk serien MPA og MPI, kalk serie SanovaAnticoPure.

Dekorative plastre indtager den ærefulde plads på listen over Baumit forslag. Disse er selvrensende NanoPorTop, silikone SilikonTop, silikat SilikatTop, akryl GranoporTop, mineral ClassicoSpecial, mosaik MosaikTop.

Baumits facademaling er veletablerede: damptæt maling omfatter selvrensende NanoporColor, silikone SilikonColor, silikatColor og akrylGranoporColor.

En varieret farvepalet af farver – og eksperter arbejder konstant på dens forbedring.

En vigtig tilføjelse, alle virksomhedens produkter er kompatible med hinanden og kan bruges i et omfattende, samlet system, der vil pålideligt bevare sin integritet og fungere effektivt i de kommende år.

Selvrensende, med en nanokrystal overflade, modstandsdygtig over for kolde …
Et af Baumits mest interessante og innovative produkter er premium Baumit NanoporTop dekorative selvrensende gips. Det er en klar-til-brug tyndt lag dekorative gips med en nanokrystallinsk glat overflade. Gipsen har teksturer af “pels” og “bark bille.” Det er perfekt til udendørs og indendørs arbejde. Lad os understrege, at nanoporTop gips, skabt ved hjælp af nanoteknologi, har en stor evne til at rense sig selv. Denne evne er baseret på fotokatalyseeffekten. Facaderne med sådan en belægning skinner som ny i mange år. Fugt og snavs bare rulle deres overflade.

Post your Comments