Stengt nivå krysset, den nye veien er klar

FREDAG – I går, fredag, testen, bestått, og fra mandag den offisielle åpningen til alle midler.

Den nye veien i industriområdet som nå forbinder via Cal Larga til Via Deganutti er ferdigstilt. Det var en forpliktelse gjort av den kommunale administrasjonen, med en prosjektinvestering på 498 tusen euro, etter nedleggelsen av krysset på deganutti gatenivå.

«Om 12 dager,» forklarer rådmann Ennio Antiga, «den 300 meter lange veien er bygget og fra mandag 31 August vil det være farbar for alle kjøretøy. I går, klokken 15.30, var det den siste testen. Alt som mangler er kappen av slitasje, som vil bli realisert i de kommende dagene. 2. september ble saken for anken mot tjære av Veneto av to selskaper mot nedleggelsen av bomstasjonen bekreftet: med veien bygget, tror jeg det vil forfalle.»

Med åpningen av den nye veien, vil deganutti Street nivå krysset også være offisielt stengt på mandag. «Det neste målet,» sier ordfører Antonio Miatto, «er byggingen av undergangen til Via Cal Larga som vi har forpliktet oss til å gjøre innen 31 desember 2023.» Blant de første bilene som passerer i går på den nye veien – som det nå vil bli gitt et navn – som ordføreren (avbildet ovenfor).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *