Under nødssituasjonen var det de som brakte barna bursdagsgaven

CESSALTO – Fredag 21 august, i sentrum av Cessalto, ble alle frivillige, ca 60, som jobbet under lockdown, belønnet.

Spesielt har Sivilforsvaret og de frivillige som har pakket og distribuert masker blitt belønnet. Også belønnet var de som ringte eldre for å finne ut deres helse og som distribuerte gaver til barna som feiret bursdagen sin.

Det unike initiativet ble forklart av rådmann Fabio Gabbana: «Gjennom donasjon av et selskap i San Donà – sier han – distribuerte vi disse gavene til barn som ikke kunne forlate huset for helsekrise.

Vi hadde frivillige som brakte gaver til barn som fylte 8 mars mellom 8 mars og 31 mai for å få samfunnet til å føle seg nær dem. I tillegg jobbet alle kommunestyrene, flertallet og opposisjonen sammen, sammen for å sikre at alle disse tiltakene var vellykkede. Samfunnet som helhet kom sammen for å jobbe sammen, det var en fin gest. Også tildelt var Civil Protection, de som ringte eldre, de som produserte og distribuerte maskene.»

Tildelt klesselskapet Moretto som produserte med egen syerske og donerte til kommunen 10.000 masker for hele samfunnet. Presentert ved anledningen, i nærvær av regionrådsmedlem Federico Caner, diktboken «Beyond the refuge» skrevet av legene Roberto De Rosa, Marco Rossi, Leonardo Tartaglia og Eleonora Rella (sistnevnte av Treviso Emergency Department). Inntektene fra salget ble donert til en familie i Treviso påvirket av pandemien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *