Vandtæt tæppe til taget: funktioner i udvælgelse og reparation til MKD

juni 13, 2020 By luc

Valget af materiale til imprægnering til en højhus og omkostningerne ved dens videre drift er direkte relateret. Jo flere fejl på det stadium af fastsættelsen af materialet og systemet, jo oftere og mere administrationsselskabet eller HOA bliver nødt til at bruge kræfter og penge til at genoprette taget.

Sammenligning af bitumen- og bitumen-polymermaterialer, der opererer organisationer står over for en direkte afhængighed af indikatorer.

Det vil vil være, når du køber tagmateriale på bitumen astringerende sin pris er i gennemsnit 20% lavere end de mere præmie – bitumen-polymer produkter. Men levetiden og inter-reparation “køre” af bitumen materialer er kortere, og udgifterne til reparation er omkring 50% højere, fordi “reparation” skal være mere, og ofte ikke kun imprægnering, men også elementer af tagdækning “pie”, især isolering. I tilfælde af en lækage, der er klassificeret som en fuldgyldig ulykke, der påvirker alle lag af taget, er dette uundgåeligt.

Minde om, at eftersyn af taget omfatter fuldstændig demontering af den gamle tagdækning system til jorden og installation af en ny.

Analysere situationen med omkostningerne ved eftersyn af de flade tage af boligblokke, vi meget ofte står over for en situation, hvor tage med lidt slid og ælde af tagdækning overføres af driftsorganisationer til den kategori af strukturer, der kræver større reparationer.

Tabellen fra VSN 53-86 (p) nedenfor viser de omtrentlige tegn på slid og procentdel samt arbejdets omtrentlige sammensætning, som skal udføres med passende slitage. Selvfølgelig er nogle materialer i denne tabel ikke moderne, men det er tilgangen til begyndelsen af eftersynet, der er vigtig her.

Valsede tage

Som det fremgår af teknonicolens praksis og bemærkninger, er der tale om en fejlagtig beslutning, der medfører unødvendige omkostninger. Det faktum, at taget med slid op til 60%, kan repareres som en del af den nuværende reparation, hvilket er meget billigere i forhold til udskiftning af hele taget. Desuden udføres disse arbejder på kortere tid.

En af hovedårsagerne til denne situation er beslutningen om at revidere taget uden en egentlig visuel og instrumental inspektion af taget. Oftest, på grund af det store antal klager over den mest aktive lejer eller formel tilgang – “den normative periode af inter-reparation periode er kommet.”

Tabellen indeholder oplysninger om mindstelevetid og hyppighed af reparationer som følge af fysisk slitage:

Det er vigtigt at bemærke her, at den potentielle og inter-reparation liv tagtæppet er forskellige begreber.

Den potentielle levetid er en generel indikator for materialets ydeevne, som opnås under test af prøver i laboratoriet.

Inter-reparation liv er den periode, drift af tagtæppet mellem nuværende og større reparationer, som bestemmes mere af resultaterne af naturalier undersøgelser af materialer på faciliteterne ved hjælp af metoder til at forudsige fysisk slitage af strukturer.

For eksempel sammenligner vi omkostningerne ved den nuværende reparation af tre materialer med en 5-årig inter-reparation levetid.

De er vist i tabellen:

Således, i tilfælde af tag reparation fem år senere, omkostningerne ved at genoprette bitumen-polymer materialer er næsten halvdelen af bitumen materialer.

Undervurder samtidig ikke potentialet i bitumentagningsmaterialer. Faktisk er deres egenskaber mere designet til imprægnering mindre ansvarlige strukturer og et mindre område af tag. Det kan være hytter, pavilloner, garager, midlertidige bygninger og strukturer osv.

Når du vælger materialet til imprægnering det flade tag af en højhus, er det også nødvendigt at tage hensyn til en række vigtige faktorer, der påvirker de samlede omkostninger ved taget.

For eksempel, jo større gulvet i huset, jo vanskeligere stigningen af udstyr og materialer, det vil sige, er det ønskeligt at gøre det så sjældent som muligt, at vælge materialer af øget pålidelighed.

Der er også en faktor – det område af taget. Som praksis har vist, for tage mere end 4000 kvadratmeter. du har brug for materiale med lang levetid.

Også valget afhænger af typen af tag. Kombinerede tage og tage med ventileret lag i det underkointede rum ophobes mere aktivt fugt (damp) og danner oppustethed.

Post your Comments