Via Oberdan overstiger begjæringen 300 signaturer

SE OGSÅ – Lansert på torsdag, har det allerede overgått 300 signaturer. Det er så mange vinnere som de siste dagene har ønsket å undertegne begjæringen mot den doble betydningen av Oberdan Street. Beslutningen om å forvandle gaten fra enveisgate til toveis fortsetter å skape debatt.

På «The Masks» bar, basen av driften av signatursamlingen, har hundrevis av vinnere satt sitt fornavn, etternavn og signatur. Begjæringen vil trolig bli gjort oppmerksom på kommuneadministrasjonen i de kommende dagene. Eliminering av sykkelstien og parkeringsplassene, ansett som avgjørende for området preget av butikker, men også den nye fotgjengeravkjørselen på Civic 1 av Oberdan Street som praktisk talt vil vises på en av veiene, skal diskuteres. «De har skapt en fotgjenger krysset avgrenset av en fortauskant (avbildet), men det er så smalt og ligger i et svingpunkt hvor biler slår fra Garibaldi Street som vi ikke tror så trygt – observere noen beboere -. Og så sammenlignet med før må vi ta en lengre runde, via XXIV May, hver gang vi kjører hjem eller ønsker å gå sørover.»

Annonsert for i dag, åpningen av Oberdan Street er fortsatt noen dager unna: noen strukturelle intervensjoner blir fullført. Så veien kan åpne.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *