Villa Papadopolis, museum våpen og veibane i sentrum av møtet i distriktet Ceneda

VINIAN VENETO – Etter distriktet Val Lapisina, Ceneda distriktet gjenopptar også møter: utnevnelsen er for tirsdag 8 september kl 20.30, i hallen i samfunnsbiblioteket ceneda.

President Massimo Santonastaso minner dem som ønsker å delta i at det er obligatorisk å bruke masken, respektere avstanden og unngå sammenkomster. Du vil også bli bedt om fornavn, etternavn og telefonnummer til alle tilstedeværende, data som vil bli holdt i 14 dager.

Ordfører Antonio Miatto og byråd Bruno Fasan vil også delta på møtet. Blant temaene om kvelden er prosjektet for å utvide biblioteket, svikt i sykkelstien i Via Da Mosto, den nye enveisgaten Foscolo og veiproblemet for Ceneda. Og så prosjektene Luzzatti og villa Papadopoli: nabolaget rådet vil spørre spesielt på hvilket tidspunkt er forslagene fremsatt av Cesana Malanotti for de to stedene. Det er også rom for sikkerhet i skjæringspunktet mellom Rizzera og Marson gater, hvor, understreker distriktet, «det er ingen fotgjenger strimler og de to offentlige lyspolene må flyttes», og deretter til historien om noen stier mellom tilgivelse, San Rocco og San Fris stengt av privatpersoner. Blant de «ulike og mulige» historien om kanonene til Museum of the Battle og restaurering av fontenen av kardinalen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *