Yulia Kabanova: “Det er vigtigt for os at se fremad og fokusere på morgendagens industribehov”

juni 13, 2020 By luc

I 2019 tilbød virksomheden effektive tilsætningsstoffer til beton, som fra starten af salget har vist deres efterspørgsel og effektivitet – det er tilsætningsstoffer baseret på polycarboxylater syntetiseret i vores produktion. Med hensyn til Polyplast’s produktlinje som helhed, vil jeg gerne bemærke, at vi med succes har tilpasset det til forbrugernes krav: vores traditionelle mølballsultonary kosttilskud nu tager et andet åndedrag.

Generelt lever Polyplast Novomoskovsk på markedet, men det er meget vigtigt for os at se fremad og fokusere på fremtidens krav til byggebranchen. Dette blev gjort muligt ved at styrke virksomhedens menneskelige ressourcer. I 2019 har vi udvidet puljen af emner på vores konferencer og seminarer på forskellige niveauer: fra specialister til virksomhedsledere, indbudte repræsentanter for Industriministeriet, Sammenslutningen af Betonproducenter, andre store organisationer, der forener bygherrer.

Vores ledere og teknologer er altid i kontakt med vores kunder, og derfor er det så vigtigt for os at forbedre vores medarbejderes kompetencer. Og her er resultatet: forbedring af effektiviteten af salgssystemet, i almindelighed.

Vi har sat os selv den opgave – at give markedet med høj kvalitet tilsætningsstoffer til beton. Og vi gør alt, hvad vi kan, herunder pædagogisk støtte.

Hvis vi taler om konkurrence, var det ret hårdt i 2019, da markedslederne satte en høj bar, alle måtte trække op. Samtidig er der et andet problem: Der er en hel del ikke-professionelle aktører på markedet, såkaldte “garager”, der producerer tilsætningsstoffer “på knæet”, i garager, små værksteder. Men på grund af dumpingpriser, de formår at trække nogle forbrugere på sig selv. I denne situation er det nødvendigt at udvikle sin egen markedstaktik, samtidig med at den opretholder en høj kvalitet, i at føre en rimelig prispolitik.

Virksomheden har allerede udarbejdet en udviklingsplan for 2020, det er ganske mættet. Hovedfokus vil være på uddannelse af medarbejdere og kunder. Der er planer om at afholde seminarer, webinarer, vil der blive lagt stor vægt på praktiske værktøjer. Det er velkendt, at cementindustrien nu undergår ændringer både i de grundlæggende tilgange til produktionsprocessen og i anvendelsen af nye råvarer. Et stort arbejdslag omfatter samarbejde med cementbedrifter for at tilpasse vores tilsætningsstoffer til nye forhold.

I 2020 planlægger vi at udvide sortimentet: Vi vil øge antallet af jordbygnings-, betonbeskyttelses- og reparationstog. Dette er kun en del af de lovende udviklingsområder for fremtiden. Selvfølgelig vil besiddelse af vores eget videnskabelige og tekniske center, udstyret med moderne udstyr og højt kvalificeret personale, giver os mulighed for med succes at udvikle og introducere nye produkter.

Polyplast takker alle sine partnere for deres samarbejde i 2019 og lykønsker med det kommende nytår 2020! Vi er der altid for jer, sammen bygger vi fremtiden!

Post your Comments