Zeev Shalom Center: стекло Pilkington Glass Rusland в Израиле

juni 13, 2020 By luc

Det industrielle centrum af zeev Shalom Center, der ligger ved Emek-Heffere, består af en tre-etagers bygning, som omfatter et lager og kontorlokaler. Gulvene er designet, så lastbilerne kan nå de lagre, der ligger på de øverste etager. På hver etage er der parkeringspladser, som fører til adgangsveje.

Produktionsdelen af bygningen er skjult for fremmedes øjne ved hjælp af en glasfacade, som huser kontorlokaler – ideen tilhører det arkitektoniske bureau Auerbach Halevy, hvoraf en af specialiteterne er udformningen af industrielle faciliteter.

Der blev taget hensyn til følgende faktorer ved valget af galleriets ruder:

Beliggende i et subtropisk klima med kølige regnfulde vintre og varme tørre somre, er det nødvendigt at skabe et behageligt indendørs mikroklima hele året (højt varmebestandighedsforhold)
skal overholde standarderne for naturligt lys af kontorlokaler (højt lys)
kundernes ønske om at reducere omkostningerne ved driften af anlægget (høj beskyttelse mod solvarme)

Tekniske konsulenter, der arbejdede tæt sammen med arkitekterne bag projektet, tilbød Glass Pilkington Suncool® 70/40.

Dette produkt blev valgt til objektet på en samlet egenskab. En stor rolle i valget blev spillet af en ekstremt lav lys refleksion ratio – 10% (dvs. lavt spejl) kombineret med høj gennemsigtighed af glas (73%), som fuldt ud passer til arkitektens design.

Fremragende energibesparende ruder parametre var også af stor betydning. Glas med dette glas passerer inde omkring 70% af sollys, mens indtagelse kun omkring 40% af solvarmen. Glasset, der giver denne kombination af egenskaber kaldes meget selektiv, da de tillader en masse sollys og lidt solvarme. Dette giver mulighed for komfortable forhold inde i bygningen selv med høj isolering, mens der i varme klimaer giver store omkostningsbesparelser for aircondition.

I mangel af direkte solbestråling lækker glasset med dette glas også inde i ekstremt lav varme fra den opvarmede udendørs luft, da det har fremragende termiske isolerende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af lag af sølv i belægningen.

Hvorfor er russisk glas efterspurgt i udlandet? Vyacheslav Scheredin, chef for teknisk afdeling for sp-glaseksport
I øjeblikket er Pilkington Glass Rusland med succes eksporterer blødt magnetron-belagt glas fra Double Silver Double Silver til mere end 20 lande. Den geografiske rækkevidde af forsendelserne er enorm, fra Mexico og Honduras til Filippinerne og New York. Muligheden for masseeksport leverancer skyldes en kombination af flere faktorer.

For det første har glasprodukter fra Rusland, selv om der er en stor transportgear, en prisfordel i forhold til udenlandske produkter. De lave omkostninger til råmaterialer, naturgas og elektricitet på produktionsstedet spiller en rolle. For eksempel udvindes sand – det vigtigste råmateriale til glasproduktion – 10 km fra glasfabrikken.

Samtidig er produktionsteknologien, kvalitetskontrolsystemet hos producenten og det endelige produkts kvalitet og egenskaber på et niveau, der gør det let at konkurrere på det indenlandske og internationale marked. I Rusland, ikke kun Glass serien Suncool®, udviklet og produceret i de europæiske fabrikker i virksomheden, men også en række glas Suncool®-R, som er sin egen udvikling af den russiske fabrik.

Den vigtigste del af eksporten er glas med multi-lag multifunktions belægning mærker Suncool® og Suncool®-R. Disse er arkitektoniske multifunktionelle, høj-selektivglas, produkter med maksimal merværdi, så eksporten af disse produkter er den mest rentable.

Eksporten eksporteres både direkte og gennem partnere i importlande, hvilket i årenes løb har gjort det muligt at danne et pålideligt salgsnetværk i mange dele af verden.

Post your Comments